محسن عسکری در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: این سد تنها سد استان است که درصد پرشدگی آن در سال جاری در مقایسه با سال قبل آن بیشتر است.
وی ادامه داد: میزان پرشدگی سد مجن در سال جاری ۷۸ درصد است و این در حالی است که این شاخص در مدت مشابه سال قبل ۶۹ درصد بوده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان میزان ورودی امسال این سد را ۱۱۰ لیتر برثانیه برشمرد و گفت: این میزان در سال گذشته ۱۱۵ لیتر برثانیه بوده است.
وی میزان خروجی آب امسال از این سد را ۲۲۰ لیتر بر ثانیه اعلام و تصریح کرد: میزان خروجی این سد در سال گذشته ۲۵۰ لیتر برثانیه بوده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان تراز نرمال این سد را ۳.۴ mom اعلام و تصریح کرد: حجم مخزن امسال سد مجن ۲.۴۷ میلیون مترمکعب است و این در حالی است که این شاخص در مدت مشابه سال قبل ۲.۲۵ میلیون مترمکعب بوده است.
عسگری با اشاره به قرار گرفتن این سد در یکی از مناطق با بارندگی بیشتر در استان گفت: سد مجن در بین سه سد مهم این استان تنها سدی است که نسبت به سال قبل از پرشدگی بیشتری برخوردار شده است.
وی با اشاره به کاهش محسوس بارندگی های سالیانه در استان و کشور بر لزوم صرفه جویی بیشتر در منابع آبی به عنوان یک ضرورت تاکید و اظهار کرد: مدیریت مصرف و استفاده بهینه از آب در همه بخش ها امری ضروری است که باید مورد توجه همه هم استانی ها و هم میهنان قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان با بیان اینکه استان سمنان در منطقه ای نیمه خشک و کویری قرار دارد گفت: در سالیان اخیر با کاهش متوسط بارندگی در استان روبرو بودیم و همین در کنار افزایش دمای هوا متاثر از پدیده تغییر اقلیم در جهان اهمیت حفظ منابع آبی را بیش از پیش کرده است.
وی بر لزوم توجه به فعالیت های فرهنگی و ترویجی در خصوص مصرف بهینه و درست آب در بخش های سه گانه شرب، کشاورزی و صنعت تاکید کرد.
به گزارش ایسنا- سد مجن شاهرود از نوع سدهای تنظیمی - مخزنی است و حجم قابل تنظیم مخزن این سد ۴.۷۵ میلیون مترمکعب است.
انتهای پیام
نظرات