• یکشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402050100157
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل خبر داد:

کشف محموله قاچاق بادام و قهوه خام خارجی در اردبیل

کشف محموله قاچاق بادام و قهوه خام خارجی در اردبیل

ایسنا/اردبیل قاچاقچی بادام و قهوه خارجی به پرداخت بیش از یک میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.

علی رحیمی آذر اول مرداد در جمع خبرنگاران گفت: پرونده قاچاق ۱۸۰ کیلوگرم بادام خارجی و قهوه خام خارجی به ارزش پانصد و نود و نه میلیون ریال برای رسیدگی به شعبه دوم قاچاق کالا و ارز شهر اردبیل ارسال شد.

رحیمی آذر افزود: شعبه با توجه به استعلام‌های صورت گرفته و همچنین محتویات پرونده متهم را علاوه بر ضبط کالای کشف شده به پرداخت یک میلیارد و ۷۹۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: مأموران نیروی انتظامی در زمان گشت زنی از یک باربری در شهر اردبیل، این محموله را کشف و گزارش تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

جریمه ۹ میلیارد ریالی قاچاقچی طلا

رحیمی آذر گفت: پرونده تخلف قاچاق طلای خارجی به وزن ۱۸۶ گرم، به ارزش چهار میلیارد و ۸۰۹ میلیون ریال در شعبه دوم قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی اردبیل رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه طی بررسی های بعمل آمده و کارشناسی های متعدد، مشخص کرد که طلاهای کشف شده خارجی و قاچاق است که با محرز شدن تخلف، متهم را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت ۹ میلیارد و ۶۱۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گفت: اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل گزارش تخلف را به اداره تعزیرات حکومتی اردبیل ارسال کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha