• پنجشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۲ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402042919050
  • خبرنگار : 50107

رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی:

نامزدهای انتخابات باید اصل را پای‌بندی به نظام، انقلاب و ولایت فقیه قرار دهند

نامزدهای انتخابات باید اصل را پای‌بندی به نظام، انقلاب و ولایت فقیه قرار دهند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی با بیان اینکه نامزدهای انتخابات با هر جناح سیاسی باید اصل را پای‌بندی به نظام، انقلاب و ولایت فقیه قرار دهند، گفت: شورای نگهبان همیشه این وظیفه خود را به سرانجام رسانده و در این انتخابات نیز وظیفه خود را انجام خواهد داد. 

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، امروز ۲۹ تیرماه، در پانزدهمین اجلاس رسمی دوره ششم شورای اسلامی استان خراسان رضوی، اظهار کرد: در دنیا مانند کشور ما وجود ندارد که شورای نگهبانی باشد تا از حقوق مردم صیانت کند.

وی افزود: امیدواریم شورای نگهبان استان در انتخابات پیش رو در اسفند ماه با صیانت از نظام و انقلاب اسلامی، هدف اصلی خود را انجام دهد تا در نهایت نماینده انقلابی‌تر برای استان انتخاب شود.

حاجی‌بگلو ادامه داد: نامزدهای انتخابات با هر جناح سیاسی باید اصل را پای‌بندی به نظام، انقلاب و ولایت فقیه قرار دهند. شورای نگهبان همیشه این وظیفه خود را به سرانجام رسانده و در این انتخابات نیز وظیفه خود را انجام خواهد داد. 

رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: هرساله شاهد بودیم مقام معظم رهبری برخی موضوعات را در خصوص انتخابات بیان می‌کردند که در زمان آن به انتخابات ورود پیدا کنید، اما در حال حاضر مقام معظم رهبری از ابتدای فروردین تاکنون در رابطه با انتخابات صحبت کردند. همه اعضا پیام را دریافت کردند که باید در زمینه مشارکت مردم هر کاری می‌توانند برای حضور مردم انجام دهند. سفرهای شهرستانی را شروع کردیم و یکی از موضوعات دعوت مردم به انتخابات آتی است. 

وی در ادامه با بیان اینکه ما توانستیم زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر برای ساختمان شورای استان از وزارت راه و شهرسازی تحویل بگیریم، عنوان کرد: امروز نیز برای تامین اعتبار ۵۰ تا ۷۰ میلیارد تومانی ساخت آن وارد مذاکره و گفت‌وگو شدیم که مقرر شد مکاتباتی انجام و از اعتبارات شهرداری مشهد استفاده شود، البته دولت نیز پرداخت می‌کند. 

حاجی‌بگلو بیان کرد: نماینده ما باید در کمیته انطباق فرمانداری از مصوبات شورا دفاع کند، هرچند ممکن است دارای ایراد باشد. فرمانداران در این حوزه فشار سیاسی روی اعضای شورای استان وارد نکنند و برخوردهای سیاسی شکل نگیرد که این با دموکراسی همخوانی ندارد. ما وظیفه داریم به دولت کمک کنیم و امیدآفرینی را به سرانجام برسانیم.

رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی اضافه کرد: اینکه مصوبه‌ای در شورای شهری مصوب کنیم و عده‌ای مخالف آن باشند اما با رایزنی‌های سیاسی در کمیته انطباق مصوبه را زیر سوال ببرند، خلاف قانون است. اینکه در کمیته انطباق به جای ایراد حقوقی و قانونی به اصل مصوبه ورود پیدا کنند، درست نیست. زمانی که یک عضو شورای شهر نسبت به مصوبه‌ای ایراد دارد به لحاظ قانونی باید به صورت مکتوب به شورای استان ارائه و شورای استان به فرمانداری اعلام کند تا کمیته انطباق به اعتراض رسیدگی نماید. 

وی گفت: باید به فرمانداران اعلام شود که ما وظیفه داریم در تمامی حوزه‌های شهرستان‌ها ورود پیدا کنیم. حتی می‌توانیم در زمینه اعتبارات بازخواست نماییم اما اینکه فرمانداری‌ها مانع ورود اعضای شورا شوند، درست نیست. هر اتفاق خوبی در شهر و روستا شکل بگیرد، مردم آن را به نام دولت می‌نویسند. 

در ادامه ابراهیم علیزاده، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد نیز اظهار کرد: شورا ستون فقرات نظام اسلامی در مدیریت جامعه بوده و در دین اسلام بر امور شورا تاکید شده است. متاسفانه معمولا در شوراها و شهرداری‌ها به صورت جزیره‌ای عمل می‌شود، اگر شبکه‌ای ایجاد و در زمینه آمایش سرزمین در استان کار شود، استانداری نیز می‌تواند به منظور استفاده از ظرفیت کلان‌شهرها، واسطه بین شهرداری‌ها و شوراها شود تا اتفاقات خوبی در شهرهای کوچک رقم بخورد.

در این جلسه نمایندگان شهرستان‌های حاضر در شورای استان به بیان مشکلات و مسائل شهرستان خود پرداختند.

نماینده شهرستان سبزوار در این جلسه درخواست تبدیل شدن منطقه روداب به شهرستان را مطرح کرد.

مغایرت در برنامه نانینو و تنش ایجاد شده ناشی از این موضوع یکی دیگر از مشکلاتی بود که در این جلسه مطرح شد. نماینده سرخس ریزگردها و خشکسالی را یکی از مشکلات اصلی شهرستان دانست و گفت که این مشکلات موجب شده دامی برای دامدار سرخسی باقی نماند و تعداد دام از ۶۰۰ به ۲۰۰ هزار یعنی به یک سوم برسد. مشکل سوخت و گازکشی نیز از دیگر مسائل مطرح شده توسط نماینده سرخس بود. 

نماینده کلات انتقال آب از هزارمسجد را به عنوان یکی از مشکلاتی مطرح کرد که مسائلی را برای مردم شهرستان ایجاد کرده است. قطعی مکرر چاه‌های عمیق، مشکل در تسهیلات بانکی کشاورزان و مشکلات پنبه‌کاران از مسائلی بود که توسط نماینده شهرستان رشتخوار مطرح شد. 

نماینده مه‌ولات یکی از مشکلات شهرستان را صنعتی نبودن آن دانست که با وجود اینکه ۱۰ سال از زمان افتتاح شهرک صنعتی این شهرستان می‌گذرد اما شهرستان صنعتی نیست. همچنین این شهرستان گمرک برای صادرات پسته ندارد و افغانستان پسته شهرستان را برده و صادر می‌کند، بنابراین باید پایانه صادراتی فعال شود. مسکن ملی نیز در شهرستان مه‌ولات تنها به ۲۰ تا ۳۰ نفر تحویل داده شده است.

نماینده شهرستان خلیل‌آباد نیز مشکل در دریافت تسهیلات تکلیفی بانک‌ها، مشکلات جاده‌های ترشیز و استخر نداشتن را از جمله مسائل اصلی شهرستان دانست. همچنین نماینده زبرخان درخواست کرد که این شهرستان محل کارورزی مدیران در انتصابات نباشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha