به گزارش ایسنا، در این رویداد که یک هیات تجاری از کشور عربستان برای آشنایی با توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان ایرانی در حوزههای کشاورزی، گردشگری و فناوری اطلاعات حضور داشت، پنج شرکت دانشبنیان در نشستهای تجاری B2B به مذاکره با هیئت عربستانی پرداختند و توافقات، مبنی بر آغاز مبادلات تجاری میان طرفین بود.
پس از ازسرگیری روابط میان تهران و ریاض، این نخستینبار است که یک هیئت تجاری از عربستان، از سوی ایران پذیرش میشود و به مذاکرات تجاری با شرکتها و تولیدکنندگان ایرانی میپردازد.
علیاکبر کوکبزاده، واسطه صادراتی محصولات دانشبنیان به عربستان در این نشست گفت: عربستان در بحث توسعه فناوری، سرمایهگذاریهای بسیاری کرده و به شدت علاقهمند همکاری با شرکتهای دانشبنیانی است که از سطوح بالای فناوری برخوردارند.
وی افزود: نیازهای طرف مقابل متعدد است و محدود به یک یا دو حوزه نمیشود؛ اما میدانیم که عربستان علاقه دارد تا فناوریهای نوین کشاورزی و شیوههای کارآمد زراعت را به کشور خود وارد کند و به ایجاد کشتوصنعت بپردازد؛ مسئلهای که شرکتهای دانشبنیان کشور ما به خوبی میتوانند از آن بهره گیرند.
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، کوکبزاده افزود: عربستان نیز در بسیاری از حوزهها، به فناوریهای روز دست یافته و میتوان با توسعه روابط اقتصادی، امکان همکاریهای فناورانه و انتقال فناوریهای جدید بین دو کشور را فراهم کرد.
انتهای پیام
نظرات