خلیل احمد سلامی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: سامانه جستجوی شغل یک فضای مناسب برای درخواست نیروی کار مورد نیاز کارفرمایان بوده که از این طریق در کمترین زمان ممکن میتوانند نیروی مورد نیاز خود را تأمین کنند. همچنین کارجویان میتوانند با تکمیل رزومه و ارائه اطلاعات مهارتهای فردی خود با ثبت نام در این سامانه، درخواست شغل دهند.
وی با اعلام اینکه از زمان رونمایی از نسخه بروز شده این سامانه تاکنون، ۱۰۶ نفر از کارجویان سیستان و بلوچستان بکارگماری شده اند، گفت: در این سامانه کارجو و کارفرما بدون دخالت شخص ثالث میتوانند برای ثبتنام اقدام کنند.
سلامی افزود: هدف دولت از سامانه جستوجوی شغل، تصدیگری نیست؛ بلکه طبق آیین کاریابیها، نظارت بر فعالیت کاریابیها و کارفرماهاست. بر اساس اطلاعات احصا شده در این سامانه همه نهادهای بخش خصوصی و کاریابیها از این بستر استفاده میکنند و تطبیق نیاز بازار کار بامهارت کارجویان پیگیری میشود و وزارت کار بر این سامانه نظارت دارد.
وی ادامه داد: کاهش هزینههای جستجوی شغلی، اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان، رضایتمندی مخاطبان و در نهایت ایجاد پویایی در بازار کار از عمده اهداف راه اندازی سامانه جستجوی شغل است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه یکی دیگر از امکانات خوب سامانه این است که کارفرماها میتوانند ببینند کارجویان چه مهارتهایی دارند و چه گواهیهای مهارتی از سازمان فنی و حرفهای گرفتهاند، افزود: به زودی بخش سوابق بیمه تامین اجتماعی و امکانات متعدد دیگری که سامانه برای عموم مردم و بازیگران اصلی بازار کار در نظر گرفته شده قابل استفاده باشد اضافه می شود.
سلامی گفت: کارفرمایان و کارجویان از طریق نشانی اینترنتی http://shoghl.mcls.gov.ir می توانند به سامانه جستجوی شغل متصل شوند.
انتهای پیام
نظرات