• چهارشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۲ / ۲۱:۵۱
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402042818709
  • خبرنگار : 71429

معاون نماینده دفتر صندوق کودکان سازمان ملل یونیسف در ایران:

با افتخار از ابتکار عمل وزارت دادگستری در کارگاه‌های مشورتی حمایت می‌کنیم

با افتخار از ابتکار عمل وزارت دادگستری در کارگاه‌های مشورتی حمایت می‌کنیم

معاون نماینده دفتر صندوق کودکان سازمان ملل یونیسف در ایران گفت: با افتخار از ابتکار عمل وزارت دادگستری در برگزاری کارگاه‌های مشارکتی حمایت می‌کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی وزارت دادگستری، خانم ناندو معاون نماینده دفتر صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) در ایران یکی دیگر از سخنرانان آیین گشایش سومین کارگاه نظام حمایت از اطفال و نوجوانان بود.

وی در سخنانی با محوریت ضرورت برنامه ریزی برای حقوق کودکان و نوجوانان اظهار داشت: این کارگاه سه روزه بخشی از تلاش کشوری برای ارتقای کارشناسان و مدیران مراجع متناظر استانی مرجع ملی حقوق کودک پیرامون برنامه ریزی برای ارتقای حقوق کودک و دسترسی کودکان و نوجوانان به عدالت است.

معاون نماینده دفتر صندوق کودکان سازمان ملل در ایران با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران کنوانسیون حقوق کودک را در سال 1373 به تصویب رسانده و این کنوانسیون دارای بیشتری تصویب یک پیمان نامه حقوق بشری در تاریخ است که به تحول زندگی کودکان در سراسر جهان کمک کرده است، افزود: برنامه ریزی راهبردی برای کودکان نوجوانان برای حصول اطمینان از اینکه حقوق آنان مندرج در پیمان نامه حقوق کودک و پروتکل های اختیاری آن و نیز قوانین ملی به گونه‌ای شایسته توسط دستگاه‌های مسئول تامین می‌شود ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی راهبردی برای کودکان و نوجوانان فرایندی مبتنی بر شواهد بوده و لذا نیازمند دسترسی به آمار و اطلاعات و تحلیل‌های به روز پیرامون وضعیت کودکان و نوجوانان در کشور می‌باشد اظهار داشت: برنامه ریزی برای کودکان همچنین فرایندی مشارکتی و مشورتی است، طبق ماده 12 پیمان نامه حقوق کودک نظر هر کودک در موضوعاتی که بر سرنوشت وی تاثیرگذار است باید شنیده شود، بنابراین در برنامه ریزی برای کودکان و نوجوانان باید با آنان همکاری و مشارکت کنیم و ضمن لحاظ نیازها و دغدغه‌های آنها، به آنان به عنوان منابع کلیدی دارای دانش منحصر به فرد و حل کننده مشکل و عامل تغییر با ایده‌های خوب که می تواند به یافتن راه حل‌های نوآورانه و نتایج پایدار برای کودکان کمک کند نگریسته شود.

وی بر اهمیت اتخاذ رویکردی همه شمول با در نظر گرفتن نیازهای همه کودکان به ویژه کودکان آسیب پذیر در برنامه ریزی برای کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: برگزاری کارگاه‌های مشورتی و مشارکتی با هدف برنامه‌ریزی برای کودکان و نوجوانان توسط وزارت دادگستری مایه دلگرمی است، یونیسف با افتخار از این ابتکار عمل حمایت کرده و مایل به توسعه همکاری بخصوص با وزارت دادگستری برای ارتقای حقوق کودکان و نوجوانان می‌باشد.
 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha