مجتبی خرسندی، ۲۷ تیرماه در حاشیه برگزاری رویداد تا ثریا در استان مرکزی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرحهای فناورانه پاسخگوی نیازهای فناورانهای هستند که در نظام مسائل صنایع و شرکتهای استان مطرح شده است. در رویداد تا ثریا به دنبال این هستیم که پاسخهای برتر را به نیازهای فناورانه استان اتصال دهیم و به نوعی از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان جهت پاسخ به نیازهای فناورانه استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور نیازمند سه ضلع هستیم تصریح کرد: این سه ضلع، شبکه پشتیبان، احصای نیازهای فناورانه و پاسخهای برتر هستند و در رویداد تا ثریا به دنبال اتصال این اضلاع سه گانه جهت تحقق اقتصاد دانش بنیان هستیم.
خرسندی افزود: همه مجموعهها در میز مذاکرات این رویداد، تعهداتی را مابین صاحبان ایده و طرح ارائه خواهند داد و پیگیری مصوبات و تعهدات میز مذاکرات توسط هلدینگ پیشگامان صورت خواهد گرفت. به دنبال این هستیم که در این راستا بسیج منابع مالی و اعتباری و تسهیلگری در استان مرکزی، به برکت این رویداد محقق شود.
استفاده از ظرفیت سپاه و بسیج به واسطه رویداد تا ثریا در حوزه دانش بنیان
محمدعلی داستان رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز در حاشیه این رویداد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان و فناور استان مرکزی از ظرفیتهای بسیار بالایی برخوردار بوده و شرکتهای منسجم و دارای فناوری بالایی هستند.
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی با تاکید بر اینکه چنین رویدادهایی سبب خواهد شد که دانشجویان و فناوران استان انگیزه بهتری برای تجاری سازی ایدههای خود داشته باشند، افزود: برای این رویداد، شرکتها ایدههایی را ارائه دادند که در کارگروههای تخصصی در پارک علم و فناوری، بررسی شد و بهترین آنها برای ارائه در رویداد انتخاب شدهاند.
وی با بیان اینکه در رویداد تا ثریا، با قسمتهای مختلف کشور همافزایی خوبی ایجاد خواهد شد گفت: پارک علم و فناوری میخواهد حلقهای در این زنجیره باشد تا دانشجویان بتوانند به راحتی با دنیای فناوری ارتباط برقرار کنند. این ارتباط از حمایت از ایدهها شروع میشود و ما تلاش خواهیم کرد تا به تدریج این ایدهها به واقعیت تبدیل شود.
انتهای پیام
نظرات