به گزارش ایسنا، دکتر علی اصغر خیرخواه ۲۶ تیرماه در جلسه ستاد اجرایی برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع جنوب کرمان اظهار کرد: هدف از اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، تقویت نظام شبکه بهداشتی کشور است. پزشک خانواده یعنی هر ایرانی یک پزشک مسئول داشته باشد؛ پزشکی که از زمان تولد و حتی قبل از تولد، مراقب سلامت اوست و در صورت بروز بیماری اگر در حیطه توان او باشد به درمان میپردازد و فقط در صورت نیاز، فرد را به پزشک متخصص ارجاع میدهد.
وی با بیان اینکه زیرساختهای اجرای طرح پزشک خانواده در کشور ایجاد شده و این طرح دیر یا زود در تمام کشور به صورت جدی دنبال خواهد شد، افزود: پزشک خانواده فقط مربوط به درمان خانوار نیست و مراقبان سلامت با دریافت آموزشهای لازم گام مهمی در پیشگیری و کنترل بسیاری از بیماریها مانند بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و بیماریهای عفونی برمیدارند.
خیرخواه با اشاره به اجرای این طرح در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر تصریح کرد: در حال حاضر این طرح در جنوب کرمان در شهرهای جیرفت و کهنوج اجرا میشود که ضروری است هر چه سریعتر خانوارها پرونده الکترونیک سلامت خود را فعال کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه از مهمترین دستاوردهای اجرای برنامه پزشک خانواده کاهش پرداخت از جیب بیماران بستری است که از این مسیر پذیرش میشوند، افزود: شهروندان ساکن شهر جیرفت برای فعال کردن، پرونده الکترونیک سلامت خانوار و دریافت خدمت به نزدیک ترین پایگاه سلامت محل سکونت خود مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات