• یکشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402042516099
  • خبرنگار : 50560

معاون استاندار مطرح کرد

ایجاد اشتغال برای ۲۰ هزار نفر در دستگاه‌های استان قزوین

ایجاد اشتغال برای ۲۰ هزار نفر در دستگاه‌های استان قزوین

ایسنا/قزوین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری قزوین از ایجاد اشتغال برای ۲۰ هزار نفر در دستگاه‌های استان قزوین خبر داد.

علی رحمانی یکشنبه ۲۵ تیر در کارگروه اقتصادی استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، از ایجاد اشتغال برای ۲۰ هزار نفر در دستگاه‌های استان قزوین خبر داد و اظهار کرد: براساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب و کار، استان قزوین رتبه اول کشور را در این زمینه کسب کرده است.

وی در ادامه بیان کرد: استان قزوین کمتر از یک درصد مساحت و حدود یک و نیم درصد جمعیت کشور را داراست با این وجود حدود پنج و نیم درصد اشتغال صنعتی کشور را تأمین می‌کند، قزوین استانی تولیدی است و بیشتر اقتصاد آن در بخش صنعت و کشاورزی تأمین می‌شود اما یکی از بخش‌های مورد توجه که ظرفیت توسعه و رشد را داراست، بخش خدمات است.

این مسئول با بیان اینکه استان قزوین در حوزه رصد اشتغال مقام نخست را در کشور کسب کرده و تعهد ملی آن در ثبت اشتغال ۱۹ هزار نفر و تعهد در سطح استانی ۲۰ هزار نفر است، خاطرنشان کرد: باتوجه به بررسی‌های تفکیکی صورت گرفته از وضعیت میزان تعهد دستگاه‌ها، بسیاری از آن‌ها تعهد خود را ثبت کرده و مابقی که تعهدشان کمتر از میانگین ثبت شده است، باید وضعیت را به میانگین برسانند تا بتوان رتبه نخست استان در تعهدات اشتغال را حفظ کرد زیرا قزوین جزو استان‌های صنعتی، کشاورزی و تولیدی محسوب می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به منطقه گردشگری الموت، گفت: منطقه الموت نه تنها یک ذخیره طبیعی برای استان است بلکه یکی از ظرفیت‌های ویژه برای توسعه گردشگری طبیعی و تاریخی است و توسعه‌ گردشگری طبیعی یکی از اولویت‌های استان است و یکی از محورهای اصلی توسعه در قزوین بهره‌وری هرچه بیشتر از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طبیعی و تاریخی است.

معاون امور اقتصادی استاندار قزوین تصریح کرد: با توجه به اینکه این منطقه یکی از مقاصد گردشگری استان است، ساماندهی آن حائز اهمیت است از همین رو، در زمینه اهدای تسهیلات و جذب سرمایه‌گذار نسبت به منطقه نمونه گردشگری اوان اهتمام ویژه‌ای داریم.

وی ادامه داد: ساماندهی منطقه نمونه گردشگری اوان تجربه سختی برای استان است چراکه بیش از ۴ سال است که برای این‌ منطقه به دنبال سرمایه‌گذار درخوری بودیم و خوشبختانه این امر تحقق یافت. سرمایه‌گذاری که برای آن جذب شده، کاملاً فنی، مهندسی و قابل اعتماد است، لذا باید موانع  و مشکلات پیش‌روی سرمایه‌گذار مرتفع شود.

رحمانی افزود: به مطالعاتی که در خصوص این منطقه صورت گرفته باید به عنوان یک سند بالادستی نگاه شود و عذر و بهانه محیط زیست، شرکت آب منطقه‌ای و سایر نهادهایی که پس از امضای مطالعه مطرح می‌شود، قابل پذیرش نیست.

وی‌ در پایان با بیان اینکه فرماندار قزوین باید با مطالعه طرح بالادستی، جوامع محلی این منطقه را توجیه کند تا ساماندهی این منطقه هرچه زودتر کلید بخورد، گفت: اگر تجربه ساماندهی اوان، برای استان با موفقیت کلید بخورد، سایر مناطق ویژه گردشگری استان نیز توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha