• شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1402042415246
  • خبرنگار : 71263

آژانس بین‌المللی انرژی:

تولید ماهانه نفت ایران ثابت ماند

تولید ماهانه نفت ایران ثابت ماند

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA)در جدیدترین گزارش ماهانه خود از بازار نفت، تولید نفت ایران در ژوئن نسبت به ماه پیش از آن را بدون تغییر اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس داده‌های گزارش بازار نفت آژانس بین‌المللی انرژی، تولید نفت ایران در ژوئن به ۳.۰۱ میلیون بشکه در روز رسید که در مقایسه با مه، تغییری نشان نداد. این آژانس در گزارش قبلی خود، تولید نفت ایران در ماه مه را ۲.۸۷۰ میلیون بشکه در روز اعلام کرده بود اما در گزارش اخیرش، این رقم را به ۳.۰۱ میلیون بشکه در روز بازبینی کرد.

تولید نفت ۱۰ کشور عضو اوپک که در توافق محدودیت عرضه مشارکت دارند، در ژوئن به ۲۳.۷۹ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۲۳.۷۴  میلیون بشکه در روز در ماه مه، کاهش یافت. ایران به همراه لیبی و ونزوئلا از مشارکت در کاهش تولید اوپک معاف هستند.

طبق آمار منابع ثانویه در گزارش بازار نفت اوپک که همزمان با گزارش آژانس بین‌المللی انرژی منتشر شد، تولید نفت ایران در ژوئن با ۵۶ هزار بشکه در روز افزایش، به ۲.۷۵۴ میلیون بشکه در روز رسید.

در گزارش آژانس بین‌المللی انرژی آمده است: تولید کمتر از سوی عربستان سعودی و اعضای بزرگ اوپک پلاس از زمان پیاده سازی محدودیت عرضه در نوامبر گذشته، تاکنون با تولید بالاتر از سوی تولیدکنندگان دیگر، خنثی شده است. عرضه جهانی نفت در ژوئن، ۷۰ هزار بشکه در روز پایین‌تر از سطح تولید اکتبر بود که هنوز نخستین دور کاهش تولید اوپک پلاس شروع نشده بود. ایران که به دلیل تحریم‌ها، از مشارکت در کاهش تولید معاف است، طی این مدت، تولیدش را ۵۳۰ هزار بشکه در روز افزایش داده است و به بالاترین میزان در پنج سال گذشته رسانده است. همزمان تولید نفت در قزاقستان و نیجریه بهبود پیدا کرده است. خارج از گروه اوپک پلاس، تولید نفت آمریکا به میزان ۶۱۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت اما عرضه جهانی نفت با اعمال کاهش اضافی یک میلیون بشکه در روز از سوی عربستان سعودی، ممکن است در ژوییه به میزان بیش از یک میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند. تولید عربستان سعودی قرار است در ماه‌های ژوییه و اوت، به حدود ۹ میلیون بشکه در روز برسد که پایین‌ترین رکورد دو سال اخیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۴ ۱۳:۵۹

مشکل کوتاه مدت عدم امکان دریافت پول فروش نفت است به دو دلیل هم تحریم امریکا و fatf و مشکل بلند مدت تر فرسایش تجهیزات استخراج نفت و عدم سرمایه گذاری جدید در حالی که رفبا با شرکت های نفتی عظیم قرارداد بروز رسانی دارند

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۴ ۲۲:۳۱

این پرتی گاز که اتشش زدید باید بکار اید.