به گزارش ایسنا، پرویز فتاح در اینباره گفت: تحویل گیرنده و استفادهکننده این آمبولانسها دانشگاههای علوم پزشکی در مناطق محروم هستند و امروز به همان مناطق ارسال میشوند و تمام تجهیزات کامل است و یک بیمارستان یک تخت کامل و مجهز است.
وی با اشاره به اینکه آمبولانسها از داخل کشور خریداری شده است، گفت:با احتساب این ۳۰دستگاه باید بگویم که مجموعا و طی سه سال گذشته ۱۰۰ دستگاه آمبولانس از سوی بنیاد مستضعفان تهیه و به مناطق محروم ارسال شده است.
فتاح درباره ارزش ریالی آمبولانسها نیز گفت: ارزش هر دستگاه آمبولانس ۳.۵ میلیارد تومان است و این ۳۰ دستگاه بالای ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه داشته است و وجود آنها بسیار تاثیرگذار است. بنیاد مستضعفان آمادگی ادامه این مسیر را دارد. هر چند که تهیه آمبولانسهای داخلی مسیری دشوار و طولانی دارد اما بنیاد آمادگی این را دارد که از منابع موجود چه دستگاههای داخلی و چه بهصورت واردات به تعداد زیاد آمبولانس خریداری و به دانشگاههای علوم پزشکی برای استفاده در مناطق محروم اهدا کند.
رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه این آمبولانسها بسیار کامل و مجهز هستند و هیچ نقصی ندارند، گفت:این آمبولانسها و به عنوان یک بیمارستان تک تخت مجهز محسوب میشوند. این ۳۰ دستگاه آمبولانس برای ۲۱ استان کشور ارسال شده است اما به برخی استانها از جمله کرمان، یزد و سیستان وبلوچستان سه دستگاه ارسال شد. یک دستگاه به سیستان و بلوچستان، یک دستگاه به منطقه مرزی «ریمدان» در سیستان و بلوچستان و یک دستگاه به «قصرقند» هم چنین به چابهار و کرمان و دیگر استانها این آمبولانسها ارسال شدهاند.
فتاح در پایان تصریح کرد: بنیاد مستضعفان وظیفهای برای خریداری آمبولانس برای مناطق مرکزی استانها و مناطق شهری ندارد و این امر وظیفه هلالاحمر و وزارت بهداشت است، اما به دلیل اینکه بنیاد مستضعفان وظیفه رفع محرومیت دارد بنابراین وظیفه تهیه آمبولانس را برای خود تعریف کرده است.
انتهای پیام
نظرات