• دوشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۲ / ۰۵:۴۹
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402041811473
  • خبرنگار : 71584

شناسایی معلولان فاقد شغل از ابتدای مرداد/ معلولانِ بیکار در سامانه «جستجوی شغل» ثبت‌نام کنند

شناسایی معلولان فاقد شغل از ابتدای مرداد/ معلولانِ بیکار در سامانه «جستجوی شغل» ثبت‌نام کنند

رئیس دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه سامانه «جستجوی شغلی» جایگزین سامانه «ثبت‌نام افراد بیکار و جویای کار تحت پوشش بهزیستی» شده است، گفت: در حال حاضر سامانه «جستجوی شغل» وزارت رفاه تنها درگاه معتبرِ مورد قبول سازمان بهزیستی است.

محسن ایروانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر، توضیح داد: معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارای دو سامانه مادر تحت عنوان سامانه «جستجوی شغلی» و سامانه «جامع تسهیلات اشتغال کشور» است. در سامانه جستجوی شغلی تمامی مددجویان و افراد عادی جامعه و همچنین کارآفرینانی که نیازمند نیروی کار هستند می‌توانند ثبت‌نام کنند. سازمان بهزیستی نیز به عنوان یکی از سازمان‌های تابع وزارتخانه از این سامانه معتبر که پنجره واحدی برای کل وزارت رفاه است و به تازگی راه‌اندازی شده در خصوص اشتغال مددجویان خود استفاده می‌کند.

وی در همین راستا ضمن اعلام این خبر که سامانه «جستجوی شغلی» جایگزین سامانه «ثبت‌نام افراد بیکار و جویای کار تحت پوشش بهزیستی» شد، اظهار کرد: سامانه «ثبت‌نام افراد بیکار و جویای کار تحت پوشش بهزیستی» درگاه موقتی بود که بعد از دیدار ریاست جمهوری با معلولان با تصمیم سازمان بهزیستی موقتا ایجاد و اکنون غیرفعال شده است. هرچند این سامانه موقت بود اما براساس فعالیت آن توانستیم اطلاعات ۳۵ هزار فرد دارای معلولیتِ فاقد شغل را دریافت کنیم؛ برخی از این افراد دارای مدرک کاردانی و بالاتر بوده‌اند که در اولویت اشتغالزایی قرار گرفته‌اند.

رئیس دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: در حال حاضر سامانه جستجوی شغل وزارت رفاه تنها درگاه معتبری است که مورد قبول سازمان بهزیستی است و افراد می‌توانند برای ثبت‌نام اقدام کنند.

وی ادامه داد: بسیاری از افراد ممکن است در جریان راه‌اندازی این سامانه نباشند یا به دلیل زندگی در بخش‌های روستایی دسترسی نداشته باشند،‌ از این رو سازمان برای شناسایی فعال مددجویان تحت پوشش جویای کار، قرار است از ابتدای مردادماه ساز و کاری تعریف و در ۲۵۰۰ مرکز مثبت زندگی، افراد فاقد اشتغال و واجد شرایط را شناسایی کند. در نتیجه تا پایان سال ۱۴۰۲ می‌توانیم آمار دقیقی از پشت نوبتی‌های اشتغال خود احصا و برای ایجاد اشتغال آنها اقدام کنیم.

ایروانی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به فعالیت سامانه جامع تسهیلات اشتغال کشور که توسط وزارت تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی راه‌اندازی شده اشاره کرد و افزود: سامانه جامع تسهیلات اشتغال کشور از قبل وجود داشته است اما فعالیت آن از اول مردادماه لازم‌الاجراست. در این سامانه نیز قرار است از ابتدای مردادماه افراد بعد از دریافت تسهیلات بانکی اطلاعات خود را ثبت کنند. این اقدام در راستای این موضوع انجام می‌شود که افراد از دو نهاد مختلف وام نگیرند و وحدت رویه و نظمی در این زمینه برقرار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۴-۱۹ ۲۳:۳۵

چرا هیچ توجه به معلولان تحصیل کرده بهزیستی از سهمیه ۳ درصدی شان نمی شود مثال معلول نابینا تحصیل کرده دانشگاه ها مسئولان عنایت کنند تا هم اینکه مستقل شوند بخاطر استخدام اداری هم اینکه به جامعه خدمت کنند