به گزارش ایسنا، مهندس حسن بختیاری در مراسم امضا این تفاهمنامه با اشاره به اهمیت ارتباط بین مجموعه صنعت و دانشگاه اظهار کرد: ارتباط و تعامل صنعت با دانشگاه میتواند منجر به تحول در حل مسائل شود.
وی در این مراسم که معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آب و فاضلاب و برخی از معاونین و مدیران دانشگاه قم نیز حضور داشتند، با تاکید بر لزوم بهروز بودن دانشگاهها، تصریح کرد: آنچه ما امروز در میدان عمل نیاز داریم آن است که برنامهریزیها در دانشگاه بر اساس مقتضیات و نیازهای بخش صنعت باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم، حضور میدانی اساتید دانشگاه و دانشجویان در بخش صنعت را مهم ارزیابی کرد و گفت: حضور میدانی باعث میشود که نسل جدید دانشگاه با رویکرد عملی و شناخت کاملتر نسبت به مسائل ورود پیدا کنند.
وی بازدید مجموعه دانشگاه از تاسیسات آب و فاضلاب را یک نیاز دانست و گفت: هدف ما حمایت از فعالیتهای پژوهشی دانشگاهها در قالب پایاننامه و پروژههای تحقیقاتی است که این مهم قطعاً به ارتباط مؤثر بین صنعت و دانشگاه کمک میکند.
دانشگاه جدا از صنعت ناکارآمد است
حجتالاسلام احمدحسین شریفی نیز در این مراسم، بر عملیاتی شدن تفاهمنامه بین دانشگاه و شرکت آب و فاضلاب تاکید کرد و افزود: ارتباط بین صنعت و دانشگاه به معنای واقعی کلمه یک رابطه برد - برد به شمار میرود.
رئیس دانشگاه قم دانشگاه جدا از صنعت را ناکارآمد دانست و تصریح کرد: در رسالت جدید وزارت علوم، بر ضرورت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت تاکید شده است تا فعالیتهای دانشگاه از یک کار آکادمیک و تئوری به مرحله عمل وارد شود.
وی با بیان اینکه رسالت نخست دانشگاه قم تامین نیازهای فناوری استان از نظر تئوری و فناوری است، اظهار کرد: امیدواریم با ظرفیتهای علمی و تجهیزاتی که در دانشگاه قم وجود دارد بتوانیم به بهترین نحو ممکن، به رسالتی که بر عهده داریم جامه عمل بپوشانیم.
در ادامه این مراسم تفاهمنامه همکاری بین شرکت آب و فاضلاب استان و دانشگاه قم به امضا مهندس بختیاری و حجتالاسلام شریفی رسید.
انتهای پیام
نظرات