محسن خیرمند در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مساجد استان که از دیرباز ملجاء امنی برای حل مشکلات و محفلی برای اجتماع اهل محل بود، اکنون و درگذر زمان کمی از اهداف اصلی فاصله گرفته اند و در حال حاضر متابعت از تعالیم اسلامی و توجه به فرهنگ دیرینه کشورمان این ضرورت را ایجاب می کند که با بهره گیری از برنامه های مختلف، در جهت تحکیم هرچه مستحکم تر پیوند مردم و مساجد گام برداریم.
وی افزود: جلب مشارکت مردمی و ترویج روحیه مطالبه گری و حس مسئولیت پذیری در میان آحاد جامعه، هدف مهمی است که این معاونت از پیشبرد طرح اصحاب مسجد دنبال می کند و طبیعتا اجرای این طرح اثری محسوس در کاهش پرونده های ورودی به دستگاه قضایی و افزایش صلح و سازش دارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: در طرح اصحاب مسجد، هر مسجد صاحب یک کارگروه تخصصی با محوریت امام جماعت مسجد و دبیری یکی از اعضای بسیج حقوقدانان استان و نیز یک روانشناس، یک مددکار و... می شود که به صورت منظم برنامه های ابلاغی را با رویکرد مردمی پیش می برند و یاری رسان جامعه محلی می شوند.
خیرمند افزود: در دهه پرخیر و برکت امامت و ولایت، مراسم افتتاحیه طرح مذکور با حضور مسئولین عالی دستگاه های خدمات رسان در مسجد حضرت حجت ابن الحسن شهرک هجرت انجام شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی اظهار کرد: مطابق تقویم زمانی، قرار است طرح اصحاب مسجد تا پایان سال در چهل مسجد استان مرکزی اجرایی شود.
انتهای پیام
نظرات