امیر یوسفی صبح امروز چهارشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اعضای اتاق بازرگانی استان گلستان با مشارکت ۸۰ درصدی بالاترین مشارکت را در انتخابات اخیر اتاق در سطح کشور داشته است، اظهار کرد: این مشارکت وظیفه اعضای اتاق را در ارائه خدمات به اعضا سنگینتر میکند.
وی با بیان اینکه در این دوره ۱۰ کمیسیون در اتاق بازرگانی گلستان تشکیل شده است، ادامه داد: جلسات کمیسیونها از همان لحظات اولیه طبق برنامه تشکیل شد تا مشکلات و موانع بررسی و راهکارهای مرتفع شدن آنها ارائه شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان با اشاره به اینکه منطقه آزاد اینچهبرون فاقد زیرساخت است، افزود: هم اکنون زمان آن رسیده که این زیرساختها در محیط محصور ان منطقه ایجاد شود تا به سرمایهگذارانی که وارد منطقه آزاد میشوند رغبت برای سرمایهگذاری ایجاد کند.
وی پذیرش ۷ هیئت اجرایی از کشورهای قزاقستان "سه هیئت"، عمان، روسیه، چین و ترکمنستان و اعزام سه هیئت از گلستان به قزاقستان، ترکمنستان و روسیه را نقطه عطف فعالیتهای اقتصادی در عرصه بینالمللی استان برشمرد و خاطرنشان کرد: آموزشهای بازرگانان و ارتقای دانش حوزه تجاری آنها از مهمترین دستورالعملهای اعضای اتاق است که در همین راستا ۱۶ دوره برگزار و در آنها ۲ هزار و ۵۴۲ نفر شرکت کردند و در این زمینه رتبه اول کشور را کسب کردیم.
یوسفی صادرات کالا و محصولات تولید داخل در فصل بهار ۱۴۰۲ را از استان گلستان به خارج از کشور ۶۴ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار عنوان کرد و گفت: این رقم در مقایسه به مدت مشابه سالقبل رشد ۱۷ درصدی داشته است.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه اتاق بازرگانی تصمیم سازی نیست، تصریح کرد: کمیسیونهای اتاق در بخشهای مختلف فعال بوده و با توجه به اینکه استان گلستان در بخش کشاورزی دارای جایگاه کشوری است، کمیسیون مربوطه از همه توان برای کاهش چالشها و مشکلات این حوزه استفاده میکند.
انتهای پیام
نظرات