• سه‌شنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402041307803
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان:

راه برون رفت از جنگ اقتصادی، مردمی کردن بخش تولید و صنعت است

راه برون رفت از جنگ اقتصادی، مردمی کردن بخش تولید و صنعت است

ایسنا/اصفهان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: مهم‌ترین راه برون رفت از جنگ اقتصادی مردمی کردن بخش صنعت و تولید و واگذاری آنها به بخش خصوصی خواهد بود.

امیرحسین کمیلی، شامگاه (دوشنبه، ۱۲ تیرماه) در مراسم تجلیل از صنعت‌کاران و معدن کاران نمونه شهرستان اردستان، اظهار کرد: سال گذشته رشد اقتصادی کشور توسط مجموعه فعالان اقتصادی رشد قابل توجهی را داشته که نشان دهنده این است که بخش خصوصی همکاری خوبی با حاکمیت داشته است.

وی افزود: در زمستان سال گذشته با مجموعه تلاش‌هایی که در بخش صنعت و معدن استان شده رتبه فضای کسب و کار اصفهان از رتبه ۲۳ به رتبه ۵ ارتقا پیدا کرده است که نشان از تلاش این بخش دارد.

به گزارش ایسنا، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان تصریح کرد: آن موضوعی که باعث شده بخش صنعت و تولید ما را تحت تأثیر قرار دهد ناترازی انرژی در کشور است، به‌طوری که زمان‌های مختلف از سال دچار کمبودهایی در تأمین آب، برق و گاز و حتی منابع انسانی و منابع مالی هستیم.

کمیلی با بیان اینکه عابدترین افراد جامعه کارآفرینان، تولیدکنندگان و کارگران کشور هستند، گفت: معتقد هستیم بخش‌هایی از صنعت و تولید را باید به مردم واگذار کنیم تا مردمی اداره شود. در دوران کرونا مردمی کردن صنعت و تولید تجربه خوبی بود تا معضل بزرگ بسیاری از کمبودها برطرف شود.

وی تصریح کرد: اگر واقعاً معتقد هستیم که اکنون کشور دچار یک جنگ اقتصادی است مطمئناً مهم‌ترین راه برون‌رفت از این وضعیت مردمی کردن بخش صنعت و تولید و واگذاری آنها به بخش خصوصی خواهد بود. البته در دولت این دیدگاه وجود دارد، ولی مشکلاتی است که باید برطرف شود.

بزرگ‌ترین معدن طلای کشور در اردستان افتتاح می‌شود

همچنین فرماندار اردستان در این جلسه گفت: بی‌انصافی است اگر بگوییم صنعت‌گران و معدن‌کاران اردستان فقط در حوزه تولید اشتغال فعال بودند. تاکنون بخش صنعت و معدن شهرستان کمک‌های زیادی را در بخش فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و عمرانی انجام دادند ولی در اطلاع‌رسانی آن ضعیف عمل کردیم.

سید محمدهادی احمدی طباء با اشاره به کمک‌هایی که بخش خصوصی شهرستان انجام دادند، گفت: کمک‌های بخش صنعت و تولید به بخش‌های عمومی باعث شده بار سنگینی که روی دوش بخش دولتی است کمتر شود. البته درخواست داریم این کمک‌ها ادامه داشته باشد و بیشتر در حوزه‌های اجتماعی هزینه شود.

وی گفت: معتقدیم با کمک‌هایی که از بخش خصوصی می‌شود می‌توانیم شهرستان اردستان را رشد دهیم، البته باید کمک کنیم تا مشکلات بخش صنعت و معدن شهرستان برطرف شود تا سرمایه‌گذاران با خیالی آسوده‌تر به فکر اشتغال و تولید باشند.

فرماندار اردستان با بیان اینکه در شهرستان اردستان بیش از ۹۵ معدن فعال وجود دارد که از آمار بسیاری از استان‌های کشور بیشتر است، گفت: در سطح این شهرستان معدن‌های بی‌نظیری وجود دارد که مثل آن در کشور وجود ندارد که اگر از آن استفاده نکردیم ضعف ما بوده است.

احمدی طباء گفت: در ماه‌های آینده یکی از بزرگ‌ترین معادن طلای کشور در اردستان افتتاح می‌شود و سعی داریم تا کارخانه طلا را در این شهرستان به بهره‌برداری برسانیم. همچنین چند معدن سنگ‌آهن در شهرستان اردستان در آستانه بهره‌برداری است.

ثمره‌ای از صنعت‌کاران به مردم اردستان برسد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: زحمات و تلاش‌های صنعتگران و معدن کاران شهرستان قابل تقدیر است و همه باید سپاسگزار ایجاد اشتغال این بخش باشیم، اما امیدواریم ثمرات فعالیت صنعتگران و معدن‌کاران به‌گونه‌ای باشد که مردم نیز از آن بهره‌ای ببرند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه از بخش صنعت و معدن شهرستان درخواست داریم یک کار ماندگار را در بخش درمان اردستان انجام دهند، گفت: یکی از نیازهای بخش درمان شهرستان که باعث شده مردم برای بیماری به دیگر شهرستان‌ها مراجعه کنند دستگاه «ام آر آی» در بیمارستان اردستان است که درخواست داریم فعالان این بخش کمک کنند تا این نیاز شهرستان برطرف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha