• سه‌شنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1402041307680
  • خبرنگار : 50127

برنامه تامین اجتماعی ایلام برای بازنشستگان در دهه امامت و ولایت

برنامه تامین اجتماعی ایلام برای بازنشستگان در دهه امامت و ولایت

ایسنا/ایلام مدیرکل تأمین اجتماعی ایلام گفت: همایش بزرگ پیاده‌روی و ورزش صبحگاهی به مناسبت دهه امامت و ولایت با حضور بازنشستگان و خانواده‌های آنها در شهر ایلام برگزاری می‌شود.

«علی‌اشرف تابانی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به مناسبت فرا رسیدن دهه امامت و ولایت، همایش بزرگ پیاده‌روی بازنشستگان و مستمری‌بگیران با همکاری صندوق بازنشستگی کشوری استان ایلام، هیئت ورزش‌های همگانی و دستگاه‌های تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام برگزار می‌شود.
وی زمان برگزاری همایش را روز چهارشنبه، ۱۴تیرماه اعلام کرد و با بیان اینکه در حاشیه همایش برنامه‌های مفرح دیگری نیز برای شرکت‌کنندگان تدارک دیده‌ایم، اظهار کرد: این همایش ساعت ۶صبح چهارشنبه، از محل دریاچه واقع در پارک کوثر ایلام شروع خواهد شد و در انتهای پارک کوثر به اتمام خواهد رسید و در پایان برنامه با انجام قرعه‌کشی، جوایزی به شرکت‌کنندگان اهدا خواهد شد.
تابانی از اهداف این همایش به تکربیم و تبلیغ اعیاد مذهبی در بین مردم استان و گسترش روحیه نشاط و شادابی بر بین بازنشستگان و خانواده‌های آنها اشاره و عنوان کرد: از عموم بازنشستگان ومستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری و خانواده‌های آنها دعوت می‌کنیم در این برنامه فرهنگی حضور پیدا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha