• پنجشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402040804886
  • خبرنگار : 71402

صدراعظم سابق آلمان: فاصله گرفتن از مسکو فایده‌ای ندارد

صدراعظم سابق آلمان: فاصله گرفتن از مسکو فایده‌ای ندارد

صدراعظم پیشین آلمان با دفاع از سیاست‌ها و رویکرد کلی‌اش در قبال روسیه، گفت که فاصله گرفتن از مسکو «بعید است فایده‌ای به همراه داشته باشد.»

به گزارش ایسنا، گرهارد شرودر، صداعظم پیشین آلمان در مصاحبه با شبکه آلمانی آرتی‌ال تاکید کرد که او همچنان باور دارد هر آنچه به لحاظ «سیاسی» در مورد روسیه انجام داده، «درست» بوده و هیچکس نباید از او انتظار داشته باشد تا به مسکو پشت کند.

شرودر در این مصاحبه که ماه آوریل ضبط شد، گفت: بقیه می‌توانند از کاری که انجام داده‌ام، انتقاد کرده یا آن را رها کنند، اما انتظار نداشته باشید که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه را سرزنش و متهم کنم. بسیاری از چیزها هستند که در حال حاضر طرد شده‌اند.

این سیاستمدار سابق آلمان همچنین گفت که انتقاد عمومی از موضعش در قبال روسیه «در واقع به او آسیب نمی‌رساند» زیرا معتقد است هر کاری که در این زمینه انجام داده، درست بوده است.

شبکه آرتی‌ال به عنوان بخشی از مستند خود درباره کای دیکمن، سردبیر سابق بیلد، پس از یک سری رسوایی‌های جنسی با این سیاستمدار مصاحبه کرد. بیلد بارها در مقالات خود گزارش‌های تند و تیزی از شرودر ارائه کرده است.

شرودر در پاسخ به سوالی در مورد گزارش بیلد گفت: «این زندگی من است و هیچکس به من دیکته نمی‌کند که چگونه زندگی کنم.»

شرودر در طول دوران ریاستش بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۵ روابط دوستانه‌ای با روسیه برقرار کرد. او بعدا به هیئت مدیره اپراتور خط لوله گاز «نورد استریم» روسیه و غول انرژی روسیه «روس‌نفت» پیوست. این سیاستمدار پس از شروع درگیری بین روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، به دلیل روابط خود با مسکو با واکنش شدید روبرو شد.

او بارها علیه حمله روسیه به اوکراین صحبت کرده است، اما معتقد است که فاصله گرفتن از مسکو «بعید است فایده‌ای به همراه داشته باشد.» او همچنین بلافاصله پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، به مسکو سفر کرد تا شخصا با پوتین ملاقات کند.

از آن زمان، شرودر بارها اعلام کرده است که مسکو به دنبال یک راه‌حل مذاکره‌ شده برای این مناقشه است و گفته است که به دنبال «فرصت‌هایی برای گفتگو با رئیس جمهور پوتین» خواهد بود.

موضع شرودر، او را با حزب سوسیال دموکرات خودش (SPD) در موضع متضاد قرار داده است. برخی از اعضای این حزب در اوایل سال جاری خواستار اخراج وی شدند اما ناموفق ماندند. با این حال صدراعظم سابق آلمان در سال ۲۰۲۲ از امتیازات پارلمانی محروم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha