• پنجشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402040804801
  • خبرنگار : 50191

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان؛

در سیستان و بلوچستان دانش بنیان ها در اولویت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت هستند

در سیستان و بلوچستان دانش بنیان ها در اولویت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت هستند

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: به منظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و تعاونی ها، تسهیلات ارزان قیمت اشتغال به این بخش ها اختصاص می یابد.

خلیل‌احمد سلامی شامگاه چهار شنبه در بازدید از پارک علم و فناوری و نشست با رئیس این مجموعه اظهار کرد: به دلیل اینکه ایجاد اشتغال پایدار یکی از ماموریت‌های اصلی وزارت متبوع است، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تعاونی های این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: سیستان و بلوچستان سرشار از ظرفیت های مناسب در حوزه های مختلف است که با استفاده درست و علمی از این ظرفیت ها، منجر به تحولی بزرگ در بخش اشتغال و کارآفرینی و تولید ثروت این خطه از ایران اسلامی می‌شود.

دبیر کارگروه تخصصی اشتغال استان ادامه داد: در راستای اجرای سیاست های دولت سیزدهم که با ماموریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیری می‌شود، حمایتهای لازم برای تشکیل و توسعه شرکت‌های تعاونی دانش بنیان و تجاری سازی آنها و صدور ضمانت نامه‌های لازم برای ارائه تسهیلات به فعالان این عرصه در کشور اجرا شده است.

سلامی گفت: با توجه به آمار بیکاری فارغ التحصیلان ، راه‌اندازی شرکت‌ها و تعاونی‌های دانش بنیان می تواند زمینه ایجاد درآمد و اشتغال پایدار را برای صاحبان ایده و فارغ التحصیلان خلاق و نوآور به وجود آورد. بر همین اساس با همکاری پارک علم و فناوری استان دوره های دانش افزایی و تبیین مزیت های بخش تعاون برای واحدهای فن آور و استارتاپ ها برگزار شده و استمرار خواهد داشت.

رئیس پارک علم و فناوری استان هم در این نشست گفت: ۲۳۸ شرکت شامل واحدهای فن آور،شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها در مجموعه پارک علم و فناوری مستقر هستند و در زمینه‌هایی چون فناوری اطلاعات، زیست فناوری، صنایع خلاق و دیگر حوزه ها فعالیت می‌کنند.

شیهکی افزود: ورود شرکت های دانش بنیان به صورت تعاونی در حوزه کشاورزی استان یک نیاز جدی است که امیدواریم طی همکاری مشترک با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این خلأ برطرف شود.

وی ضمن تاکید بر الگو سازی موفق و تکثیر آن برای رفع چالش ها و مشکلات سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: طرح روستای فن آور را به صورت پایلوت در سه روستای شمال، مرکز و جنوب استان با الگوی استاندارد تعاون محور پیگیری می‌کنیم که می‌تواند به زودی در سایر روستاهای سطح استان نیز فراگیر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha