• چهارشنبه / ۷ تیر ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402040704037
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

سرپرست فرمانداری کرمانشاه خبر داد

تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه

تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه سرپرست فرمانداری کرمانشاه از تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه خبر داد.

 محمدرضا آمویی در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان کرمانشاه اظهار کرد: کیفیت نان یکی از دغدغه‌های مردم کرمانشاه است.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به پیگیری ویژه کارگروه آرد و نان فرمانداری برای جبران کوتاهی‌های گذشته در موضوع کیفیت نان و نظارت بر کار نانوایان، عنوان کرد: ۳۰ جلسه کارشناسی برای ساماندهی وضعیت نان در کرمانشاه با حضور اعضای اتحادیه و کارگروه برگزار شده است.

آمویی با بیان اینکه نتیجه برگزاری این جلسات تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه است، خاطرنشان کرد: در این طرح کیفیت نان، نحوه فروش، قیمت نان، ساعت کار نانوایی‌ها، روز تعطیل هر نانوایی و... مشخص شده است.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه افزود: این طرح در نخستین جلسه کارگروه آرد و نان استان کرمانشاه ارائه خواهد شد و پس از تصویب و طی مراحل نهایی، اجرایی می‌شود.

در این جلسه پرونده‌های تغییر نوع و مکان تعدادی از نانوایی‌های شهرستان کرمانشاه مطرح و به رأی اعضای کارگروه گذاشته شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha