«حسین دهقان منشادی» مسئول کمیته گردشگری خوراک استان در این باره به خبرنگار ایسنا گفت: این تفاهمنامه به دنبال برگزاری یک دوره کارگاه آموزشی پیرامون توسعه گردشگری کشاورزی از منظر گردشگری خوراک، امروز سهشنبه به امضای طرفین رسید.
وی محورهای اصلی این تفاهمنامه را فعالیتهای آموزشی و پژوهشی، برگزاری رویدادهای استارتاپی و برگزاری جشنواره و نمایشگاهها با محوریت گردشگری کشاورزی و خوراک خواند.
دهقان مدت اجرای این تفاهم نامه را یک سال عنوان کرد و گفت: با توجه به وجود دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست و پژوهشکده گیاهان دارویی و مرکز رشد دانشگاه، تلاش داریم ضمن انجام تخصصیتر فعالیتها، تقویت همکاری با میراث فرهنگی و جهادکشاورزی استان را ایجاد و محورهای مورد تفاهم را عملیاتی کنیم.
انتهای پیام
نظرات