وحید انصاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با همکاری دهیاران و بخشداران، تغییر کاربری زمینهای کشاورزی به شدت پیگیری میشود، بهطوری که در سه ماه نخست سال جاری با اجرای ۱۲۷ حکم تخریب، ۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی آزادسازی شده است.
وی افزود: کشاورزی سنتی و آبیاری غرقابی باعث هدر رفت ۶۰ درصد آب در این بخش میشود، بنابراین باید به سمت شناسایی محصولات کم آب بر و توسعه کشت گلخانه حرکت کنیم.
مدیر جهاد کشاورزی کاشان تصریح کرد: خشکسالی و تنشهای آب و هوایی باعث خسارت به گلستانهای گل محمدی در شهرستان کاشان شد، به طوری که ۵۰ درصد کاهش برداشت محصول را شاهد هستیم.
انصاری تأکید کرد: دشت کاشان، منطقه بحرانی آب است و نصب کنتورهای هوشمند چاه آب کشاورزی، بنا به قانون، باید اجرا شود تا هم منابع آب حفظ شود و هم اشتغال بخش کشاورزی در این منطقه باقی بماند.
وی گفت: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و پیشگیری از خامفروشی یکی از برنامههای جهاد کشاورزی برای کمک به اقتصاد کشاورزان است که اعتباری برابر با ۱۰ میلیارد ریال برای افزایش ۷۰ دیگ سنتی گلابگیری سرمایهگذاری شده است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشان اظهار کرد: با هدف اصلاح الگوی کشت و خرید گل محمدی مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۲۷ نفر از کشاورزان منطقه کاشان اعطا شده است.
انصاری تصریح کرد: کاشت درختان مثمر در عرصههای منابع طبیعی مورد تأیید نیست، زیرا هم احتیاج به مصرف آب و آبیاری دارد و هم تغییر کاربری محسوب میشود و اجرای این طرح نیازمند مطالعات کارشناسی است.
انتهای پیام
نظرات