• دوشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402040502393
  • منبع : نمایندگی مازندران

سرپرست تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد

جوجه ریزی ۱۱ میلیون قطعه ای در مازندران/ ۲۱ هزار تن گوشت سفید تولید می‌شود

جوجه ریزی ۱۱ میلیون قطعه ای در مازندران/  ۲۱ هزار تن گوشت سفید تولید می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: خرداد ماه امسال ۱۱ میلیون و ۳۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان انجام شد.

به گزارش جهادکشاورزی مازندران، محمدمهدی عباس زاده درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، اظهار کرد: در این مدت ۴۸ میلیون و ۷۴۱ هزار و ۹۳۲ قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۹ میلیون و ۵۱ هزار و ۷۶۱ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.

این مسئول با اشاره به جوجه ریزی ۱۱ میلیون و ۳۷۵ هزار و ۴۹ قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی ۱۶۸ هزار و ۶۰ قطعه ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در خرداد ماه امسال، افزود: پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۰ هزار و ۹۴۲ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

وی گفت: ۷۱۶ هزار و ۲۸ قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در خرداد ماه امسال از نژاد آپلاس، ۲ میلیون و ۶۴۵ هزار و ۷۷۰ قطعه از نژاد آرین، ۷ میلیون و ۴۶۴ هزار و ۵۱۱ قطعه از نژاد راس و ۵۲۱ هزار و ۷۴۰ قطعه از نژاد کاب بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha