عباس حمزهای در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هماکنون در کارگاههای انفرادی صنایع دستی لرستان ۲۰۰۰ نفر فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه صنایع دستی متعلق به همه مردم است و ضرورت دارد برای رونق، این صنعت مورد حمایت قرار گیرد، افزود: عمده فعالین صنایعدستی لرستان دستبافتهها هستند.
معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: میزان تولیدات صنعتگران در رشته ماشتهبافی ۳۰۰۰ متری جاجیم ۷۰۰ متر و گلیم بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ متر است.
حمزهای اضافه کرد: تاکنون رشتههایی همچون سیاه چادربافی، سبدبافی، ورشوسازی، قلمزنی روی ورشو و علامت سازی و ... ثبت ملی شدند.
وی با بیان اینکه ۹۰ رشته فعال صنایع دستی در لرستان داریم که ۵۰ رشته آن بومی هستند، بیان کرد: ثبت ملی چوقای بختیاری را در دست اقدام داریم.
معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان بر ایجاد بازارچههای صنایع دستی به عنوان یک فرصت سرمایهگذاری مورد حمایت میراث فرهنگی استان قرار میگیرد، اظهار کرد: برای ایجاد بازارچههای صنایع دستی چنانچه افرادی متقاضی باشند و طرح ارائه دهند از آنان حمایت خواهد شد.
حمزهای با اشاره به اینکه ایجاد بازارچههای دائمی صنایعدستی و کارگاههای صنایعدستی در استان میتواند زمینه جذب گردشگر، معرفی بیشتر و بهتر استان به دیگر مناطق و همچنین ایجاد زمینههای اشتغال را فراهم کرد، افزود: در حوزه صنایعدستی با کمترین هزینه، میتوان اشتغال پایدار در استان ایجاد کرد.
انتهای پیام
نظرات