علی محمد زنگانه بعد از ظهر یکشنبه ۴ تیرماه در همایش یاریگران زندگی و تجلیل از فعالان مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: بر اساس دستور رهبر انقلاب، تمام بخشها، دستگاهها و ظرفیت مردمی باید نسبت به کاهش آسیبهای اجتماعی به خصوص مواد مخدر اقدام کنند.
وی با تأکید اینکه باید فرایندهای نظارتی و کنترلی مبارزه مواد مخدر در استان باید تقویت شود، افزود: برای اقدامات پیشگیرانه و بالابردن ریسک قاچاق مواد مخدر باید اردوگاه ماده ۴۲ اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر در استان راهاندازی شود که مهمترین ویژگی این اردوگاه این است که زندانی سخت برای قاچاقچیان مواد مخدراست.
استاندار گلستان با توضیح اینکه اردوگاه ماده ۴۲ اصلاحیه مبارزه با مواد مخدر زندانی سخت برای قاچاقچیان مواد مخدری است که آینده فرزندان این کشور را به نابودی میکشند. افزود: این زندان بعد از برداشته شدن قانون اعدام مصوب شده و خواسته به حق رهبری و مردم است که بر زمین مانده و باید عملیاتی شود تا وقتی خبر شرایط سخت زندان به بیرون برسد بازدارندگی داشته باشد.
زنگانه با تأکید اینکه اقدامات پیشگیرانه در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید مبتنی بر فعالیت مردم محور، محله محور و سازمانهای مردم نهاد باشد، افزود: باید پویشهای قوی در بسترهای مناسبت به خصوص در صدا و سیما و فضای مجازی داشته باشیم تا بتوانیم با مشارکت همگانی گامهای مؤثری در این زمینه برداریم.
وی پیشگری در حوزه مبارزه با مواد مخدر را مقدم بر درمان دانست و افزود: پیشگیری در محیطهایی نظیر آموزش و پرورش و مدرسه از اولویت بالاتری برخوردار است و طرح یاریگران زندگی باید با سرعت بیشتری در بخشهای مختلف پیادهسازی شود.
استاندار گلستان بر افزایش کیفیت ظرفیتهای درمانی استان تأکید کرد و افزود: باید ظرفیت درمان در مراکز بهزیستی و مراکز درمانی سرپایی، میان مدت و دراز مدت بهزیستی کیفیت بخشی شود و برای نجات معتادان متجاهری که چهره شهر را نازیبا میکنند برنامهریزی شود.
زنگانه با تأکید اینکه بر اساس قانون موظف هستیم به هر معتادی که برای درمان مراجعه کند، کمک کنیم گفت: ما باید ظرفیت ماده ۱۶ که برای درمان معتادان متجاهر است در استان ارتقاء دهیم و امیدوارم بتوانیم در انتهای ۱۴۰۲ ظرفیت نگهداری و درمان معتادین متجاهر را یک هزار نفر و در افق ۱۴۰۴ ظرفیت نگهداری معتادین متجاهر را به ۲ هزار نفر برسانیم.
وی با اشاره به اینکه میزان ماندگاری بهبودی معتادان متجاهر در حال حاضر زیر پنج درصد است افزود: باید با اقدامات مؤثری مانند برگزاری دورههای معنوی و روان درمانی و توانمندی شغلی برای معتادان برگزار و همزمان برای خانوادههای آنها دورههای توانمندسازی روانشناختی و معنوی با عنوان مهرانه برگزار شود تا میزان ماندگاری بهبودی در معتادان را به بالای ۵۰ درصد برسانیم.
انتهای پیام
استاندار گلستان تاکید کرد:
ضرورت افزایش کیفیت مراکز درمانی اعتیاد در گلستان
ایسنا/گلستان استاندار گلستان با تأکید بر افزایش کیفیت مراکز درمانی کمپها گفت: باید ظرفیت درمان در مراکز بهزیستی و مراکز درمانی سرپایی، میان مدت و دراز مدت بهزیستی کیفیت بخشی شود تا میزان ماندگاری بهبودی در معتادان دوام داشته باشد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات