• یکشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402040401818
  • منبع : قوه قضاییه

غریب آبادی:

دنیا باید برای تروریست‌ها نا امن باشد

دنیا باید برای تروریست‌ها نا امن باشد

معاون امور بین الملل قوه قضاییه گفت: دنیا باید برای تروریست‌ها به ویژه گروهک‌های تروریستی که مردم ایران را به شهادت رساندند، ناامن باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، نشست خبری ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و گرامیداشت شهدای هفتم تیر با هدف اعلام اهم برنامه‌های این هفته با حضور کاظم غریب آبادی، دبیر ستاد هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی برگزار شد.

غریب آبادی در آغاز این نشست با بیان اینکه برنامه‌های این هفته از دو روز دیگر آغاز می‌شود، گفت: شأن نزول تعیین هفته حقوق بشر آمریکایی، فرمایش مقام معظم رهبری در چند سال پیش بود که فرمودند از هفتم تا دوازدهم تیر به دلیل جنایت‌های مختلف آمریکا علیه ایران، هفته حقوق بشر آمریکایی نامیده شود. 

وی با بیان اینکه نخستین جنایت آمریکا در تیر ماه، در ششم تیر ماه سال ۱۳۶۰ به دست گروهک تروریستی منافقین رخ داد، عنوان کرد: با توجه به نقش آمریکا در ایجاد و حمایت از گروه‌های تروریستی، مسئولیت اقدامات تروریست‌ها متوجه آمریکا است.

دبیر ستاد حقوق بشر، همچنین افزود: در ششم تیر ماه ۱۳۶۰، سوقصد نافرجام به آیت الله خامنه‌ای، امام جمعه وقت تهران به دست منافقین، در هفتم تیر ۱۳۶۰، انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی منجر به شهادت آیت‎الله بهشتی و ۷۲ نفر از یارانش و در هشتم تیر ۱۳۶۰، ترور محمد کچویی به دست منافقین رخ داد.
 
غریب آبادی در ادامه اظهار کرد: در ۸ تیر ۱۳۶۶ بمباران شیمیایی سردشت توسط رژیم بعث عراق، در ۱۱ تیر ۱۳۶۱ ترور آیت الله صدوقی، نماینده و امام جمعه یزد به دست منافقین و در ۱۲ تیر ۱۳۶۷ شلیک به موشک مسافربری ایران به دست آمریکا و شهادت ۲۹۰ مسافر و خدمه آن رخ داد؛ این‌ها فقط بخشی کوچک از جنایت‌های آمریکا علیه مردم ایران است.

وی در بخشی دیگر با بیان اینکه تحریم‌های آمریکا جنایت علیه بشریت است، به تحولات اخیر در آلبانی درباره گروهک تروریستی منافقین اشاره کرد و گفت که این تروریست‌ها همواره میزبانان خود را تهدید می‌کنند.

به گفته دبیر ستاد حقوق بشر، آمریکا با این سطح جنایت‌هایی که علیه ایران، منطقه و سراسر جهان انجام داده، شمار گسترده‌ای از افراد را قربانی کرده است؛ کارنامه آمریکا پر از مصادیق سیاه از جنایت‌های بشری است؛ گذشته از جنایت‌های حقوق بشری آمریکا در سراسر جهان، نقض گسترده حقوق بشر در خود قلمرو آمریکا قابل توجه است؛ همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند، آمریکا صلاحیت و شایستگی ندارد درباره حقوق بشر صحبت کند.

وی با تاکید بر اینکه ما وظیفه تبیین این جنایت‌ها را برای افکار عمومی خود، منطقه و جهان داریم، گفت: کمتر کشوری در جهان هست که مانند آمریکا دست به جنایت‎های حقوق بشری زده باشد؛ در عین حال کمتر کسی از جنایت‎های آمریکا علیه مردم ایران بی اطلاع است و ما وظیفه داریم در این رابطه روشنگری کنیم تا آمریکا را پاسخگو کنیم.

غریب آبادی همچنین سیاسی‎کاری و سیاست‎زدگی در سازمان‎های بین‎المللی حقوق بشری را دلیل بی‎کیفرماندن جنایت‎های حقوق بشری آمریکا خواند.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به نامگذاری روزهای هفته حقوق بشر آمریکایی و شعار این هفته، اعلام کرد: «ترور، تحریم و توحش»، شعار امسال هفته حقوق بشر آمریکایی است؛ این سه کلید واژه ماهیت اصلی حقوق بشر آمریکایی را نشان می‎دهد.

غریب آبادی، عنوان کرد: میزبانان گروهک تروریستی منافقین باید پاسخگوی این جنایتکاران و حمایت از آن‌ها باشند؛ ما انتظار داریم این کشورها، منافقین را از خاک خود اخراج و به پیشگاه عدالت معرفی کنند؛ این سیاست ما واضح است و به اقدامات قضایی درباره آن ادامه می‌دهیمو

وی با تاکید بر اینکه هیچ تروریستی نباید در امنیت باشد و دنیا باید برای تروریست‌ها به ویژه گروهک‌های تروریستی که مردم ایران را به شهادت رساندند، ناامن باشد، اظهار کرد که اقدام‌های گسترده قضایی انجام داده‎ایم که به زودی اطلاع رسانی می‌شود.

دبیر ستاد حقوق بشر در پایان این نشست با بیان اینکه نهضت تبیین جنایت‌های آمریکا محدود به یک کشور نیست، زیرا کشورهای مختلفی قربانی این جنایت‌ها شده یا تحت تاثیر آن قرار گرفته‎اند؛ این کشورها در عرصه‌های مختلف پیگیر عدالت هستند، گفت: اندیشمندان مختلف از جمله کشورهای غربی تاکنون نشست‌ها و مقالات متعددی درباره جنایت‌های حقوق بشری آمریکا منتشر کردند؛ اقدام در این زمینه باید از سطح دولتی خارج شده و مردم و بخش‌های غیردولتی را درگیر کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha