سالار نیازی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تعرفههای پایین بهای آب و نیز وجود انشعابات غیرمجاز از مهمترین دلایل افزایش مصرف آب مشترکان روستایی این شهرستان به شمار میرود.
وی با تأکید بر مدیریت مصرف آب توسط مشترکان روستایی افزود: طبق استانداردهای جهانی میزان مصرف آب به ازای هر نفر در شبانه روز ۱۵۰ لیتر بوده و در صورت در نظر نگرفتن استاندارد جهانی، میزان مصرف استاندارد آب هر نفر را در شبانه روز ۲۲۰ لیتر درنظر بگیریم متأسفانه در شهرستان رزن مصرف آب به ازای هر مشترک روستایی ۵۰۰ لیتر در شبانه روز است ضمن اینکه در برخی از موارد نیز با کمبود آب مواجه میشویم.
نیازی با بیان اینکه میزان مصارف آب روستایی شهرستان بیشتر شده اما خوشبختانه در شهر مشکلی نداریم و میزان مصرف آب به صورت منظم و بهروز است، خاطرنشان کرد: سال گذشته در سطح روستاهای شهرستان رزن تعداد ۳۰۰ فقره انشعابات غیرمجاز شناسایی و جمع آوری شد.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری نیز از ابتدای سال تاکنون چندین مورد انشعابات غیرمجاز به امور آب و فاضلاب شهرستان گزارش شده و در یکی از روستاها پنج مورد انشعابات غیرمجاز شناسایی شده است، تأکید کرد: از روستائیان درخواست داریم موارد انشعابات غیرمجاز آب را به امور آب و فاضلاب شهرستان گزارش دهند ضمن اینکه با جمع آوری انشعابات غیرمجاز، موارد تخلف را به مراجع قضایی معرفی میکنیم.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان رزن تعداد مشترکان روستایی این شهرستان را ۱۸ هزار و تعداد مشترکان شهری را ۱۰ هزار مشترک برشمرد و ادامه داد: از ۸۱ روستای شهرستان، ۷۶روستا تحت پوشش امور آب و فاضلاب بوده و پنج روستا تحت پوشش امور آب و فاضلاب نیست.
وی با بیان اینکه رزن با ۱۰ مجتمع آبرسانی در سطح استان همدان یکی از شهرستانها در بیشترین تعداد مجتمع های آبرسانی به شمار میرود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر اکثریت روستاهای سطح شهرستان تحت پوشش این تعداد مجتمع های آبرسانی هستند.
نیازی خاطرنشان کرد: خوشبختانه رزن در بین شهرستانهای استان همدان پایدارترین منابع آب را دارد و به نسبت سایر شهرستان های استان مشکلات کمتری در رابطه با تنش آبی دارد اما میطلبد مردم در مصرف بهینه آب رعایت لازم را داشته باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر هیچ یک از روستاهای شهرستان رزن آبرسانی سیار نمیشود و هیچ یک از روستاهای شهرستان دارای تنش آبی نیست، گفت: در سال گذشته نیز تنها یک روستای شهرستان به نام «یارمجهباغ» آبرسانی سیار میشد که این روستا در سال جاری تاکنون از چشمه روستا در حال استفاده بوده و هنوز آبرسانی سیار به آن به صورت رسمی آغاز نشده است.
نیازی با اشاره به اینکه براساس پیش بینی ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده آبرسانی سیار به این روستا مانند سال گذشته آغاز خواهد شد، مطرح کرد: پروژه آبرسانی به روستای یارمجه باغ یکی از پروژههای آبرسانی استراتژیک شهرستان رزن بوده که طی برنامه قرار است این پروژه از طریق پروژه محرومیت زدایی توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در سال جاری انجام شود.
انتهای پیام
نظرات