عباس شاهمیرزایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شهروندان برای حفظ سلامت خود و بهداشت جامعه لازم است، دام قربانی را از مراکز مجاز عرضه دام تهیه کرده و از قربانی کردن دام در منزل و خارج از کشتارگاه خودداری کنند.
وی با اشاره به بیماریهای مشترک انسان و دام افزود: شهروندان توجه داشته باشند که گوشت دام ذبح شده را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری کنند و هنگام خرد کردن گوشت از دستکش استفاده کنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کاشان، تصریح کرد: تیمهای ثابت و سیار دامپزشکی کاشان شامل کارشناسان و بازرسان بهداشتی برای نظارت بهداشتی بر دام و فرآوردههای خام دامی در میدانهای عرضه دام به شهروندان برای خرید دام سالم و کشت آن کمک میکنند.
شاهمیرزایی گفت: شهروندان برای بهرهگیری از خدمات بهداشتی مأموران دامپزشکی یا گزارش تخلفهای احتمالی در خصوص فرآوردههای خام دامی همچون گوشت قرمز و گوشت سفید با شماره تلفن ۵۵۵۴۱۸۰۰ یا سامانه ۱۵۱۲ تماس گرفته و هماهنگی داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات