• شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۲ / ۰۴:۰۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402040200744
  • خبرنگار : 71584

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد بهزیستی عنوان کرد

برقراری بیش از ۴۷۰ هزار تماس با خط «ملی اعتیاد»/ «گل و تریاک» بیشترین علت تماس‌ها

برقراری بیش از ۴۷۰ هزار تماس با خط «ملی اعتیاد»/ «گل و تریاک» بیشترین علت تماس‌ها

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به برقراری ۴۷۰ هزار تماس با خط «ملی اعتیاد» طی سال گذشته بر اساس آخرین گزارشات دریافتی از میزان تماس‌ها، گفت: بیشترین سوال تماس‌گیرندگان در مورد مصرف مخدر «گل» بوده است.

ماریت قازاریان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جدیدترین گزارشات جمع‌آوری شده از میزان تماس‌های موفق سال ۱۴۰۱ با خط «ملی اعتیاد»، اظهار کرد: در سال گذشته بالغ بر ۴۷۰ هزار نفر با خط ملی اعتیاد تماس گرفتند که بالغ بر ۸۰ درصد آنها زن بوده‌اند که اغلب در جایگاه همسر و مادر قرار داشتند.

وی با بیان اینکه بیشترین سوال تماس‌گیرندگان درمورد ماده اعتیادآور «گل» بوده است، یادآور شد: پس از «گل»، «تریاک» بیشترین علت تماس با خط «ملی اعتیاد» طی سال گذشته گزارش شده و «شیشه» و «حشیش» به ترتیب در رتبه‌های بعدی علت تماس با خط ملی اعتیاد عنوان شده‌اند.

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور درمورد علت سوالات مردم درخصوص پیشگیری از اعتیاد افزود: هرچقدر آگاهی مردم درمورد اعتیاد و مواد اعتیادآور افزایش می‌یابد به همان نسبت سوالات مردم نیز بیشتر خواهد شد. به همین دلیل هر بار که سازمان بهزیستی کارزارهای رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد را راه‌اندازی می‌کند، به طور عجیبی تعداد تماس‌ها با خط ملی اعتیاد نیز افزایش می‌یابد. این موضوع نشان‌ می‌دهد که سوالات بیشتری در ذهن مردم بیدار شده است. بعضا مادرانی با خط «ملی اعتیاد» تماس می‌گیرند که هیچ شخصی از اعضای خانواده‌شان مصرف‌کننده مواد اعتیادآور نیست؛ اما به دلیل اینکه دارای فرزند هستند برای آگاهی و کسب اطلاعات بیشتر تماس می‌گیرند. 

قازاریان با اشاره به اینکه بیشتر تماس گیرندگان با خط «ملی اعتیاد» مربوط به استان تهران است، تصریح کرد: پس از استان تهران، بیشتر تماس‌ها مربوط به استان کرمان و چهارمحال و بختیاری است و به همان نسبت کمترین میزان تماس‌ها نیز مربوط به استان یزد و سیستان و بلوچستان است.

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این سوال که آیا درباره تغییر نام مواد اعتیادآور به اسامی فریبنده و جذاب نیز سوالاتی مطرح می‌شود؟ خاطرنشان کرد: برخی از تماس‌ها مربوط به سوالاتی در مورد اسامی برخی از موادی است که تاکنون نام آنها به گوش نخورده است و چنانچه مشاوران خط «ملی اعتیاد» با این موارد مواجه شوند عموما به تماس‌گیرنده اعلام می‌کنند برای دریافت اطلاعات جدید طی دو سه روز آینده مجدد با این خط تماس بگیرند تا اطلاعات صحیح در اختیارشان قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha