• جمعه / ۲ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1402040200723
  • خبرنگار : 71214

ادامه کاهش قیمت‌ها و بدون مشتری ماندن بازار ارز

ادامه کاهش قیمت‌ها و بدون مشتری ماندن بازار ارز

قیمت انواع ارز در هفته‌ای که گذشت روند نزولی قیمت را تجربه کرد و فعالان بازار از رکود در این بازار به دلیل انتظارات مردم در راستای ادامه داشتن این روند در هفته‌های پیش رو خبر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، شنبه هفته جاری بازار ارز با افزایش نسبی قیمت کار خود را آغاز کرد که با توجه به کاهش نرخ در روزها و هفته‌های گذشته برخی را متعجب کرد. اما این وضعیت تا روز گذشته روند معکوسی به خود گرفت.

هر دلار آمریکا در روز شنبه هفته جاری (۲۷ خرداد ماه) در بازار آزاد (غیر رسمی) به حدود ۵۰ هزار تومان رسیده بود اما همین نرخ تا روز یکشنبه حدود هزار تومان کاهش پیدا کرد و دوشنبه هفته جاری ۴۸ هزار ۵۰۰ تومان هم قیمت گذاری شد. این روند قیمتی تا روز پایانی این هفته (پنجشنبه یکم تیر ماه) ادامه پیدا کرد و در همین حوالی باقی ماند.

یورو نیز در نخستین روز این هفته به بالای ۵۵ هزار تومان هم رسیده بود اما بعد از گذشت دو روز، دوشنبه نرخ آن تا حدود ۵۳ هزار تومان هم کاهش یافت و نهایتا در حوالی ۵۳ هزار تومان در بازار آزاد و البته کانال‌های تلگرامی باقی ماند.

مشاهدات خبرنگار ایسنا از بازار ارز و البته کنش‌های فعالان بازار ارز نشان از رکود در این بازار دارد چرا که به گفته صرافی‌ها ارز در شرایط کنونی با وجود کاهش قیمت نسبت به ماه‌های گذشته هم مشتری ندارد و حتی دلار ۴۷ هزار تومانی در دو هفته گذشته هم خریداری چندانی نداشته است.

نرخ درهم و سایر ارزهای موجود در بازار نیز در هفته‌ای که گذشت از همین الگو پیروی کردند و نهایتا با کاهش نرخ در روزهای نخست و ثبات در روزهای باقیمانده مواجه شدند.   

به نظر کارشناسان دلیل این استقبال کم از دلار، یورو و سایر ارزها این است که انتظارات تورمی مردم در بازار ارز روند نزولی دارد و خبرهای مختلف از آزادسازی منابع ارزی بلوکه شده ایران، مذاکرات هسته‌ای، دیپلماسی فعال اقتصادی دولت و غیره نشان از این مسئله دارد که در هفته‌های پیش رو نیز باید در انتظار ادامه کاهش نرخ‌ها در بازار ارز بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۴-۰۲ ۱۹:۲۳

ریالمان اصلا حالش خوب نیست. لطفا ازراهکارهای بالا بردن ارزش ریال بگید

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۰۲ ۱۹:۳۰

اولا ارز کدام ارز؟ دلار که زیر قیمت نگهداشته شده و حباب "منفی" دارد و ضمنا با گشایش تجاری که این روزها حرفش هست بعد از یک اصلاح یا کاهش کوچک سپس صعودی میشود تا سال دیگر فاصله اش با طلا کم میشود و به ۳ برابر فعلی می‌رسد اگر هم تحریم ادامه یابد بتدریج این اتفاق می‌افتد ولی بالاخره این عقب افتادگی را که دلالان باعث آن شدند کمتر می‌شود

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۰۲ ۱۹:۳۷

با توجه به رشد روزافزون گرانی و تورم ، چرا با کاهش قیمت دلار همچنان نرخ کالاها رو به رشد است ؟!

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۰۲ ۲۳:۵۸

باسلام واحترام امیدوارم این روند کاهشی ادامه داشته باشه.....خدایا ممنونتم.

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۰۳ ۰۹:۴۸

مردم منتظر دلار سی و هشت تومانی هستند تا خرید کنند

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۰۳ ۱۲:۲۷

فقط مسوولان بانک مرکزی باید به فکر بالا بردن ارزش ریال دربازار جهانی بخصوص کشورهای همسایه باشند .