مهدی رمضانی پنجشنبه، یکم تیرماه در آیین بهرهبرداری از بزرگترین کتابخانه استاندارد آذربایجان شرقی، اظهار کرد: موضوع کتابخانه عمومی با عنوان موقعیت مطالعه در دنیای امروز عبور کردهایم و به یک مرکز خدمت رسانی رسیدهایم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: کشور ما به برکت انقلاب اسلامی در توسعه شبکه کتابخانهای در منطقه اول بوده و ترکیه با ۱۲۰۰ کتابخانه بعد از ما دوم است. ما در جهان اسلام جزو سه کشور اول، در دنیا جزو ۲۰ کشور اول و در آسیا جزو پنج کشور اول در حوزه کتابخانه هستیم.
رمضانی گفت: یکی از اقدامات پایهای در کتابخانههای جدید، توجه به بحث کودک و نوجوان است. با توجه به همت اجزای دولت به توسعه فضای فرهنگی، محدود به مراکز استانها در تعریف خدمات عمومی فرهنگی نشدهایم.
وی با بیان اینکه خدمات این کتابخانه در شهر سهند بیشتر از کتابخانه مرکزی تبریز است، افزود: البته بعد از بازطراحی کتابخانه مرکزی، خدمات این مجموعه نیز توسعه مییابد.
وی ادامه داد: همزمان ۴۰۰ نفر میتوانند از کتابخانه سردار سلیمانی شهر سهند بهرهمند شوند. سرانه کتابخانه شهرستان اسکو با بهره برداری از این کتابخانه، ۱۳۸ درصد و سهند ۲۸۵ درصد افزایش مییابد.
اسد بابایی، مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجان شرقی نیز در ادامه با اشاره به زحمات انجام گرفته مدیران اسبق برای افتتاح این کتابخانه، گفت: این کتابخانه ظرف چهار ماه گذشته با همت اداره کل کتابخانههای عمومی استان، تجهیز شده و مدرن ترین کتابخانه شمالغرب کشور را تقدیم مردم کردیم.
وی با بیان اینکه این کتابخانه، کتابخانهای با رویکرد اجتماعی و فرهنگی است، افزود: الان کتابخانهها صرفا برای امانت کتاب نیستند بلکه مرکز برنامههای فرهنگی بوده و برای عموم مردم از جمله کودک و نوجوان و بانوان در حال تبدیل به پایگاههای اجتماعی و فرهنگی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: تعداد ۶۴ عنوان برنامه فرهنگی و اجتماعی در کتابخانهها برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات