دکتر محمدحسن مجیدی در گفتوگو با ایسنا، گفت: استان خراسان جنوبی در شرقیترین نقطه ایران هرچند از منظر اقلیمی یکی از استانهای محروم ایران است، ولی از نظر تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، جزو استانهای پیشرو کشور به شمار میرود.
وی افزود: موقعیت جغرافیایی و بیشترین مرز مشترک خاکی به میزان ۳۳۱ کیلومتر با کشور افغانستان، وجود دو بازارچه مرزی و عبور دو کوریدور بزرگ ترانزیتی کشور "چابهار به سرخس" و " بندر عباس به مشهد" از این استان شرایط اقتصادی ویژهای را فراهم کرده است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، ادامه داد: با عنایت به این ظرفیت، پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در صدد است تا بتواند زمینه ارتباط هرچه بیشتر فناوران ایرانی و تجار افغانستانی را در بیرجند به ویژه در بازارچه مرزی ماهیرود، فراهم آورد.
مجیدی، بازار بی انتهای افغانستان و نیاز مبرم این کشور به فناوری از یک سو و نزدیکی استان خراسان جنوبی و دسترسی آسان تجار افغان به این منطقه از سوی دیگر را از جذابیتهای اقتصادی و سرمایه گذاری برای طرفین برشمرد.
وی در ادامه گفت: پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با استقرار بیش از ۲۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در چهار مرکز رشد در شهرستانهای بیرجند، فردوس، قاین و طبس در شرقیترین نقطه ایران آمادگی کامل خود را جهت ایجاد زمینه ارتباطات و تعاملات اقتصادی بینالمللی بین شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری کشور و تجار کشور افغانستان اعلام میکند.
انتهای پیام
نظرات