• چهارشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۳:۵۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402033120131
  • خبرنگار : 50223

مدیرکل سیاسی وزارت کشور تاکید کرد:

رصد مستمر مدیران سیاسی استان‌ها و شهرستان‌ها برای تحقق سلامت انتخابات

رصد مستمر مدیران سیاسی استان‌ها و شهرستان‌ها برای تحقق سلامت انتخابات
عکس آرشیوی است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: کوچکترین تردیدی برای سلامت انتخابات برای ما غیرقابل پذیرش است بنابراین رصد مستمر فضای مدیران سیاسی استان ها و فرمانداران و بخشداران در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا/ کهگیلویه و بویراحمد، عبدالله مرادی روز سه‌شنبه ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۲ در نشست خبری با رسانه‌های کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه زمینه مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو با کمک همه دستگاه ها فراهم شود، افزود: طبق نظرسنجی‌های علمی و تخصصی که تا به امروز در سطح کشور صورت گرفته، در حوزه مشارکت وضعیت خوبی داریم و امیدواریم با نزدیک شدن به انتخابات، میزان مشارکت افزایش یابد.
وی درخصوص برنامه وزارت کشور برای حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو اظهارکرد: مشارکت مقوله ای است که نمی شود به صورت دستوری از بالا به پایین و در سطح ملی تدوین کرد بلکه راهبرد مشارکت، راهبردی است که به اقتضای شرایط بومی، محلی، عمومی و جغرافیایی هر منطقه متفاوت است و این اساس و دیدگاه وزارت کشور به موضوع مشارکت است.
مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور صیانت از آرای مردم در انتخابات ۱۱ اسفند سال‌جاری را در کنار سه مولفه مشارکت، رقابت و امنیت از اولویت‌های وزارت کشور دانست و خاطرنشان کرد: گواه سلامت و قانونمندی انتخابات در دوره های مختلف این است که گروه های مختلف سیاسی به پیروزی رسیدند و دولت های متفاوت بر سر کار آمدند.
وی با تاکید بر سلامت در انتخابات تصریح کرد: همانطور که مسئله مشارکت در انتخابات مهم است مسئله سلامت انتخابات نیز حائز اهمیت است و به فرموده مقام معظم رهبری تک تک آرای مردم حق الناس است.
مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور با اشاره به تشکل کمیته سیاسی ستاد انتخابات برای اولین بار در کشور با هدف تاثیرگذاری در مقوله مشارکت، ادامه داد: کوچکترین تردیدی برای سلامت انتخابات برای ما غیرقابل پذیرش است بنابراین رصد مستمر فضای مدیران سیاسی استان ها و فرمانداران و بخشداران در دستور کار قرار دارد.
مرادی با اشاره به اینکه تمرکز ما بر موضوع حق الناس بودن رای مردم است، تاکید کرد: از فرمانداران خواستیم از هرگونه شائبه و سوگیری از کاندیدای احتمالی خودداری کنند.
وی عنوان کرد: نقش رسانه ها در انتخابات ۱۱ اسفند به خصوص در حوزه سلامت انتخابات بسیار مهم و حیاتی است و از رسانه ها برای افزایش مشارکت و سلامت در انتخابات کمک می طلبیم.
مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور اظهار کرد: به صدا و سیما پیشنهاد کردیم به سمت مناظرات حزبی برود و روی ایده ها و برنامه ها وارد مناظره و گفت و گو شوند.
مرادی با اشاره به گفت و گوی میان احزاب و گروهای سیاسی تصریح کرد: خط قرمزی برای گفت و گو میان احزاب نیست و دنبال تسهیل گفت و گوی جریان سیاسی با هم هستیم تا با تقویت فرآیندهای حزبی هیجانات زودگذر از بین برود.
همچنین محسن اسلامی، مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور نیز با اشاره به اینکه ۳۱ جلسه آسیب شناسی در ۳۱ استان کشور در دستور کار ستاد انتخابات کشور قرار دارد، گفت: در این جلسات مباحث انتخاباتی گذشته آسیب شناسی و رفع چالش می شود تا در بهمن ماه ۱۴۰۲ با برنامه ریزی لازم  و آموزش بستر حضور حداکثری فراهم شود.
به گزارش ایسنا، اسلامی در خصوص برگزاری انتخابات الکترونیکی گفت: طبق قانون مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور در یک هشتم حوزه‌های دارای تعداد کرسی می تواند انتخابات را به صورت الکترونیکی برگزار کند،  اما هیچ الزامی درخصوص الکترونیکی شدن نداریم و برگزاری الکترونیکی انتخابات باید به تایید شورای نگهبان برسد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha