مجید قربانی در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ صدور مجوز مرکز سرپایی درمان با داروهای آگونیست به دلیل ضرورت ساماندهی شرایط موجود آن زمان، برای مدتی متوقف شد.
وی گفت: سال گذشته دولت در برنامههای خود اعلام کرد که باید مجوزهای کسب و کار راهاندازی شود و متعاقب آن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تصمیم گرفته است سامانه صدور مجوز مراکز سرپایی درمان با داروهای آگونیست را مجددا فعال کند.
مدیرکل درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: از سال ۱۳۹۷ تا کنون نیز تغییراتی در مدیریت برخی مراکز بدلیل فوت، تخلف، مهاجرت و... صاحبان مراکز اتفاق افتاده که امکان ادامه فعالیت ندارند لذا نیاز برای راهاندازی مرکز درمان سرپایی وابستگی به مواد احساس میشود. به همین ترتیب، سال گذشته طی مصوبهای مقرر شد موافقت اصولی برای مراکز درمان سرپایی اختلال مصرف موادمخدر دولتی توسط دانشگاههای علوم پزشکی استانهای سراسر کشور بر حسب نیاز صادر شود اما برای مراکز خصوصی هنوز تصمیم مشخصی گرفته نشده است.
مدیرکل درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰۰۰ مرکز مجاز درمان و کاهش آسیب اعتیاد در سطح کشور فعال هستند، گفت: این مراکز بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را تحت پوشش درمان قرار دادهاند.
انتهای پیام
نظرات