ابراهیم پارسا دوشنبه ۲۹ خرداد در نشست با خیرنگاران افزود: سال گذشته ۱۴۴ مورد پرونده سقط جنین در استان بوشهر ثبت شد که ۱۱۵ مورد منجر به صدور مجوز سقط درمانی شد. همچنین چهار هزار و ۶۵۰ پرونده ناشی از تصادفات رانندگی در استان بوشهر تشکیل شد که این تعداد پرونده رشد ۲۷.۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ را نشان میداد.
وی اضافه کرد: سال گذشته ۴۶۰ پرونده حادثه کار در استان بوشهر تشکیل شد که نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش ۹.۳ درصدی داشته است. همچنین سال گذشته ۲۰ هزار و ۳۷۱ پرونده ارجاعی در بخش معاینات بالینی به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش نشان میدهد.
مدیرکل پزشکی قانونی استان بوشهر یادآور شد: سال گذشته ۳۶۵ نفر بر اثر سوانح رانندگی در استان فوت کردهاند که ۳۱۱ مورد از این جان باختگان مرد و ۵۴ مورد زن بودند و این میزان از فوتی در حادثه رانندگی، ۱۲ درصد افزایش را نسبت به سال ۱۴۰۰ نشان میدهد.
پارسا با بیان اینکه ۹۰ درصد آزمایشهای مورد نیاز در حوزه آسیبشناسی، سمشناسی و سرلوژی در استان بوشهر انجام میشود، اظهار کرد: طی هفته جاری دستگاه سمشناسی با تکنولوژی بالا امسال در پزشکی قانونی بوشهر مستقر میشود در این راستا دستگاه مورد نیاز خریداری و نیروی انسانی مورد نیاز آموزش داده شده است.
به گفته وی، آزمایش دی انای به دلیل نیاز به تجهیزات خاص در استان بوشهر انجام نمیشود.
مدیرکل پزشکی قانونی استان بوشهر گفت: مرکز پزشکی قانونی در پنج شهرستان استان بوشهر شامل بوشهر، کنگان، دشتستان، گناوه و جم فعال است اما متاسفانه در پنج شهرستان دیلم، عسلویه، تنگستان، دشتی و دیر به دلیل نبود زیرساختهای لازم از جمله نبود فضا و کمبود نیروی انسانی متخصص و پزشک فعال نشده است.
پارسا اضافه کرد: سال گذشته ۲۰ هزار پرونده از سوی دستگاه قضایی استان به پزشکی قانونی ارئه شد که در انجام معاینات بالینی ۱۱.۸ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش را نشان میداد.
وی بیان کرد: سال گذشته ۱۷۱ پرونده کمیسیون پزشکی در این استان تشکیل شد که ۹۷ پرونده مربوط به قصور پزشکی بوده، ۵۰ پرونده رای به محکومیت و ۴۷ پرونده به برائت ختم شدند.
انتهای پیام
نظرات