دکتر «شهریار عباسی» امروز دوشنبه ۲۹ خرداد ، در نشست هماهنگی برای فرآوری بلوط اظهار کرد: اگر فرآوری بلوط به صورت نیمه صنعتی در روستاها آغاز شود به تدریج، این طرح فراگیر خواهد شد و اشتغالزایی قابل توجهی را به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه تعاون روستایی استان تجهیزات خط تولید نیمه صنعتی برای فرآوری بلوط را برای متقاضیان با استفاده از محل تسهیلات تبصره ( ۱۶) خریداری کند تا زنجیره ارزش راهبردی آن در استان تکمیل شود، گفت: به موازات پیشرفت این طرح، مراکز علمی از نظر آزمایشگاهی، موارد استفاده از بلوط را مورد بررسی قرار دهند و به عنوان یک طرح تحقیقاتی اثرات بیولوژیکی آن را مشخص و نتایج را اعلام کنند.
عباسی تصریح کرد: کمبود سالن در شهرستانها برای فرآوری نداریم و در ابتدا نیازمند ایجاد یک الگو و نیاز به خرید چندین دستگاه برای فرآوری داریم و باید الگویی مشخص ایجاد و براساس آن الگو عمل کنیم.
معاون استاندار ایلام با بیان اینکه یافتههای علمی برای فرآوری بلوط ، طرح را پایداری و تحکیم خواهد کرد، گفت: این طرح در ابتدا به صورت پایلوت اجرا خواهد شد.
به گزارش ایسنا، طرح فراوری بلوط به صورت خانگی توسط یکی از شهروندان اجرا شده و توانسته از میوه بلوط محصولاتی مانند شکلات و کیک تولید کند.
انتهای پیام
نظرات