رضا اعظمی، در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: برنامهریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمانهای متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سالهای گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد.
اعظمی از برگزاری دورههای آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاههای ذیزبط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزشهای لازم در خصوص افزایش مهارتهای ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.
وی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزههای قضایی این استان خبر داد و گفت: موضوعات اجتماعی پیش از آنکه نیازمند تبلیغات و اقدامات شعاری باشد نیازمند اقدامات اجرایی و تأثیرگذار است و یکی از تأثیرگذارترین مراجع در کاهش آسیبهای طلاق مراکز مشاوره میباشند.
اعظمی به کاهش سایر پروندههای مرتبط با اختلافات خانوادگی نیز اشاره کرد و افزود: این روند نشان دهنده تأثیرگذاری برنامههای تدوین شده بر کلیه پروندههای حقوقی و کیفری حوزه خانواده است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی میتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی پروندههای طلاق در سالهای آینده باشیم.
انتهای پیام
نظرات