یزدان احمدیزاده در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اواسط خردادماه ادامه دارد، اظهار کرد: ۳۶۲ هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت گل محمدی قرار دارد.
وی با اشاره به کشت آبی و دیم گل محمدی در استان، افزود: در استان به طور متوسط در هر هکتار سه تن گل محمدی برداشت میشود و شهرستان شهرکرد بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی را به خود اختصاص داده است.
احمدیزاده گفت: هر ساله جهاد کشاورزی با خرید نهال گل محمدی به زمینهایی که مستعد تولید گل محمدی هستند یارانه خرید نهال پرداخت میکند.
وی در ادامه با بیان اینکه فرآوری گل محمدی در استان به صورت صنعتی وجود ندارد و به صورت سنتی فرآوری و اسانسگیری صورت میگیرد، تصریح کرد: بزرگترین مشکل تولید گل محمدی در استان، مقوله فرآوری آن است که در همین راستا جهاد کشاورزی برای فرآوری محصولات کشاورزی برنامههای خوبی در نظر گرفته است.
مجری طرح گیاهان دارویی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: این سازمان آمادگی دارد با اعطای تسهیلات به افرادی که تمایل به سرمایهگذاری در حوزه فراوری محصولات کشاورزی دارند، کمک کند.
احمدیزاده خاطرنشان کرد: متاسفانه برای صادرات گل محمدی هیچ اقدامی صورت نگرفته است و تولیدکنندگان کاشانی با اجاره مزارع گل محمدی از کشاورزان استان، گلهای برداشت شده را به کاشان منتقل کرده و فرآوری و اسانس گیری در آنجا صورت میگیرد.
انتهای پیام
نظرات