به گزارش ایسنا، مناف هاشمی درباره پاداش پای سکوی مدالآوران در بازیهای آسیایی بیان کرد: مدال طلا برای ما اهمیت زیادی دارد، پیشنهاد ۱۰ هزار دلار را به هیات اجرایی میبریم ولی معادل ریالی آن را همان لحظه به حساب ورزشکار واریز میکنیم. نقره و برنز هم برای ما با ارزش است. پاداش مدالهای نقره و برنز ۳۰۰۰ و ۱۵۰۰ دلار است. فاصله طلا با نقره ۷ هزار دلار است. مصوبه هیات اجرایی را خواهیم گرفت.
او ادامه داد: نکته مهم این دوره این است که سرمربی ورزشکاری که مدال طلا میگیرد نیز معادل ریالی ۱۰ هزار دلار را بهعنوان پاداش دریافت میکند. اگر چند ورزشکار یک سرمربی طلا بگیرند به نسبت، درصد آن کمتر میشود. این در قالب جدول به تصویب هیات اجرایی میرسد که متعاقبا بهصورت شفاف اعلام خواهد شد.
* ایران با ۳۴۰ ورزشکار در بازیهای آسیایی هانگژو
هاشمی در مورد آماده سازی کاروان هم گفت: لیست اولیه را با دو برابر ظرفیت بستیم اما آنچه نهایی خواهیم کرد این است که کل کاروان ۵۳۰ تا ۵۴۰ نفر خواهد بود. تغییراتی را به شکل روزانه داریم به احتمال زیاد حداکثر ۳۴۰ ورزشکار خواهیم داشت. هر روز با فدراسیونها و کادرهای فنی جلسه داریم. خیلی تلاش کردیم جمعیت را کاهش دهیم و در ستاد عالی بازیها حدودا به ۳۰ تا ۳۱ رشته رسیدیم و هنوز در مورد یکی، دو رشته بحث است.
او افزود: از لحاظ امکانات، پشتیبانی و هواپیمایی سعی میکنیم بهترینها را فراهم کنیم. بهترین پاداشها و بهترین پرداختیها را خواهیم داشت اما با کشورهایی رقابت داریم که امکانات بیشتر و بهتری نسبت به ما دارند و باید همه ایثار کنیم تا در این شرایط سخت بهترین نتیجه را بگیریم. تلاشمان را میکنیم که جایگاه ششمی را حفظ کنیم و سپس به فکر ارتقای آن هم باشیم. حفظ این جایگاه سخت است چرا که کشورهایی مانند چین تایپه، هند، قزاقستان و ازبکستان هم در این چهار، پنج سال بیکار نبودهاند. ما به هیچ وجه نمیتوانیم به کشورهایی مانند چین و ژاپن و کره جنوبی برسیم و اولویتمان این است که اول جایگاه ششمی خود را حفظ کنیم و دوم آن را ارتقا دهیم.
انتهای پیام
نظرات