• پنجشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1402032516386
  • خبرنگار : 71498

بازی دو سر برد افزایش همکاری نفتی ایران و ونزوئلا

بازی دو سر برد افزایش همکاری نفتی ایران و ونزوئلا

نماینده سابق ایران در اوپک گفت: باتوجه به نیاز ونزوئلا و پتانسیل های ایران برای حل این نیازها در حوزه صنعت نفت می توان گفت که افزایش همکاری این دو کشور یک بازی دوسر برد خواهد بود.

محمد خطیبی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تاثیرات افزایش همکاری نفتی ایران با ونزوئلا در توسعه صنعت نفت ایران، اظهار کرد: کشور ونزوئلا نیازهایی را در صنعت نفت دارد، چراکه قبل از شروع تحریم ها علیه این کشور، کشورها خارجی در آنجا مشغول فعالیت بودند و بخش اعظمی از تجهیزات را اداره می کردند اما شروع تحریم ها از آنجا خارج شدند و جای خالی به وجود آمد.

وی افزود: باتوجه به پیشرفت ایران در حوزه فنی و مهندسی در سال های اخیر باید گفت که این پتانسیل وجود دارد تا نیازهای این کشور را پاسخ دهیم و این موضع یک بازار خوب برای مهندسان ایرانی است.

این کارشناس ارشد حوزه انرژی با بیان اینکه این مساله هم در بخش نفت و هم در صنایع غیر نفتی وجود دارد، گفت: این موضوع یک کلید طلایی برای ایران بوده، ضمن اینکه نفت ونزوئلا نیز سنگین است و برای عرضه به بازار نیاز دارد تا با میعانات ترکیب شود که میعانات ایران می تواند کمک کننده باشد.

به گفته خطیبی، بازار ونزوئلا یک بازار خوب برای ایران است و اگر بتوانیم به خوبی از آن استفاه کنیم می تواند بازار خوبی برای ما باشد و هم اینکه یک تجربه خوبی را رقم بزند تا بتوان در بازارهای برون مرزی نیز توانایی فنی و مهندسی خود را نشان دهیم.

وی با بیان اینک در این کشور پالایشگاه هایی وجود دارد که به دلیل تحریم دچار مشکل شده اند، بنابراین اگر مهندسان ما بتوانند کمک کنند هم تجربه خوبی برای ما رقم خواهد خورد هم اینکه با راه اندازی پالایشگاه های ونزوئلا نیز منفعت نصیب این کشور می شود.

نماینده سابق ایران در اوپک با تاکید بر اینکه این موضوع می تواند راهی برای ورو ایران به بازارهای دیگر نیز باشد، گفت: چنانچه ایران تجربه موفقی را رقم بزند قطعا تقاضاهای دیگری نیز وجود دارد که احتمالا منتظر نتیجه کار هستند، اگر توانمندی ها را نشان دهیم و بتوانیم به بخش ها بالادستی و پایین دستی کمک کنیم قطعا تقاضاهای دیگری نیز به سمت ایران خواهد آمد.

به گفته وی، بی شک این تجربه می تواند شروع خوبی باشد و با توجه به پتانسیل های ایران در این حوزه به نظر می رسد که شاهد اتفاق های خوبی خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha