استاندار مازندران در آئین تجلیل از کارکنان ناوگروه ۸۶ در نوشهر ضمن گرامیداشت سوم خردادماه، از آن به عنوان فتح الفتوح بزرگ توسط نیروی دریایی یاد کرد و گفت: سوم خرداد، انقلاب اسلامی را در یک درجه بالاتری از اقتدار جهانی قرار داد.
سید محمود حسینی پور با بیان اینکه امام راحل نیروی دریایی را از وجود کارشناسان ارشد خارجی تهی کرد، افزود: امام راحل، ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی را مستقل کرد.
ناوگروه ۸۶ اقتدار ایران
وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی دانشگاهی به عنوان دانشگاه فنون دریایی در ایران وجود نداشت، اظهار کرد: همه کارشناسان نیروی دریایی از کشورهای اروپایی و سایر کشورها بود اما امام توانست این نیرو را که امروز به عنوان سه نیروی مقتدر دنیا است قرار دهد.
استاندار مازندران تصریح کرد: اگر امروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با اقتدار می تواند در تمام اقیانوسهای جهان مانور اقتدار از خود نشان دهد برای این است که مقام معظم رهبری ۱۲ بار در این دانشگاه حضور یافتند.
حسینی پور با تاکید براینکه مقام معظم رهبری با نگاه ویژه ای که به ارتش جمهوری اسلامی داشتند توانستند از آن ارتشی که سرتاپا توسط کارشناسان غربی اداره می شد خارج کنند، بیان کرد: این حرکت عظیم در زمانی توسط غیور مردان نیروی دریایی طراحی شد که استکبارعلیه این کشور توطئه کرد و بزرگترین عملیات سایبری قرن راعلیه جمهوری اسلامی طراحی کردند. نیروی دریایی ما در اوج عملیات مزورانه دشمن توانست اقتدار جمهوری اسلامی را نشان دهد.
وی با بزرگ شمردن اقدام نیروی دریایی در ناوگروه ۸۶ گفت: نباید این اقدام عظیم به راحتی به فراموشی سپرده شود بلکه این عملیات باید در تاریخ جمهوری اسلامی ایران همواره بزرگ شمرده و وظیفه همه است که به این عملیات در ابعاد مختلف بپردازند.
استاندار مازندران با تاکید براینکه عملیات ناوگروه ۸۶ توانست اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در امر پیشگیری از تمام تحرکاتی که دشمن در ذهن خود داشت را در نطفه خفه کند، یادآور شد: آنجایی که خود فروختگان ضد انقلاب و جریانات خود فروخته در برخی از خیابانها و کوچه پس کوچه ها پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی را مورد اهانت قرار می دادند غیور مردان ارتش جمهوری اسلامی و نیروی دریایی پرچم جمهوری اسلامی را در اقصی نقاط جهان به اهتزاز درآوردند.
این مسئول با بیان اینکه عملیات نیروی دریایی به طور قطع بر سر میز مذاکرات هسته ای تاثیرات مهمی خواهد داشت، خاطر نشان کرد: این عملیات عمق استراتژیک دشمن را هدف قرار داد.
در ادامه امیر دریادار فرهاد فتاحی فرمانده ناوگروه ۸۶ نیز در این آئین، با بیان اینکه امیر شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری اقدام به اعزام دو فروند شناور به نام ناوشکن تمام ایرانی دنا وناو بندر مکران به بهای اقیانوسی و دوردست نمود، اظهار کرد: در این ماموریت دستاوردهای زیادی به دست آمد و اهداف زیادی دنبال شد.
وی افزایش اعتماد به نفس و جسارت افسران و درجه داران جوان حاضر در این ماموریت را یکی از اهداف به دست آمده این ماموریت برشمرد و گفت: خطر کردن با پشتوانه علمی و تجربه عملیاتی را از فرمانده نیروی دریایی آموختیم.
انجام ماموریت ناوگروه ۸۶ بدون کوچکترین مشکل و مسائل حقوقی
وی نشان دادن قدرت نیروی دریایی را یکی دیگر از دستاوردهای این عملیات اعلام کرد و افزود: اجرای این ماموریت از نظر بسیاری غیر ممکن بود اما جوانانی ایرانی توانستند این ماموریت را به نحو احسنت و بدون هیچ مشکلی به اتمام برسانند.
فرمانده ناوگروه ۸۶ که اصلاتا اهل بابل است، تصریح کرد: در این ماموریت ابهامات زیادی برای دشمن ایجاد کرد از جمله اینکه ناو گروه ۸۶ چطور توانست با وجود همه تحریم ها و مشکلات در فاصله بسیار دور از کشور به صورت شبانه روزی این ارتباط را با مرکز فرماندهی و کنترل کند و باید به این نکته تاکید کرد که با تلاش فاوا و زیرساختهای پیش بینی شده حتی یک دقیقه قطع ارتباط با مرکز فرماندهی صورت نگرفت.
امیر دریادار فتاحی با بیان اینکه با انجام این ماموریت تاریخ نیروی دریایی به دو برهه قبل و بعد از کد ۳۶۰ تقسیم شده است، یادآور شد: برای انجام این ماموریت کل نیروی دریایی درگیر بودند و از همه مناطق در این ناوگروه حضور داشتند و بدون کوچکترین مشکل و مسائل حقوقی این ماموریت انجام شد.
ولایتمداری نیروهای ناوگروه ۸۶
امیر دریادار حمزه علی کاویانی جانشین نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی نیز با بیان اینکه این ماموریت خطیر با اراده، همت و ولایتمداری کارکنانمان انجام شد واقتدار نظام را به اثبات رساندیم، اظهار کرد: چند هدف در این ماموریت دنبال شد که یکی از آنها اثبات بالا بودن توانمندی مدیریتی و برنامه ریزی در مدیران و سطح اجرایی در نیروی دریایی یکی از این اهداف بود.
وی با اشاره به نقش فارغ التحصیلان دانشگاه نیروی دریایی در این ماموریت بزرگ، افزود: این امر نیازمند اراده و همت و خطر پذیری بود که محقق شد.
حضور در دریا قدرت آفرین است
جانشین نیروی دریایی با اشاره به اینکه اثبات توانمندی تجهیزات بومی از جمله ناوشکن دنا و انواع سامانه ها و زیر سامانه ها یکی دیگر از اهداف بود، گفت: تاب آوری این تجهیزات در مقابل تحریمی که آمریکایی ها همه مسیرها را بستند و احساس میکردند ما این تجهیزات را از بیرون وارد می کنیم در حالیکه اینگونه نبود و همه آنها در داخل و صنایع وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شد.
امیر دریادار کاویانی، با اشاره به نشان دادن پوشالی بودن قدرت امریکایی به همه دنیا افزود: حضور در دریا قدرت آفرین است و با این سفر هم دولت و مجلس متوجه شدند که به اقتصاد دریا توجه کنند.
ماموریت ناوگروه ۸۶ توسط فارغ التحصیلان این دانشگاه رقم خورد
امیردریادار دوم آریا شفقت فرمانده دانشگاه نیروی دریایی امام خمینی نوشهر، با بیان اینکه ناوگروه ۸۶ با اقتدار خود یک بار دیگرتوانمندی، ایثار و مقاومت ایرانی را به رخ دنیا کشید، اظهار کرد: این افتخار وجود دارد که امروز جای جای آبهای اقیانوسی، منطقه ماموریت همکاران ما در نیروی دریایی و در سایر سازمانهای دریایی هست.
وی با اشاره به اینکه هشت ماه ایثار نیروها در ناوگروه ۸۶ یادآور ایثار سوم خرداد و حماسه فتح خرمشهر است، گفت: یادآور آن دورانی که هم رزمان ما در دوران دفاع مقدس با از خود گذشتگی سیلی محکمی به دهان استکبار جهانی زدند و بار دیگر همکاران من در ناوگروه ۸۶ ایثار و از خود گذشتگی را به رخ جهانیان کشیدند.
فرمانده دانشگاه نیروی دریایی امام خمینی نوشهراز خانواده صبور نیروی دریایی قدردانی کرد و گفت: هرچه عزت به دست آمده است به طور حتم سهم بزرگی را این خانواده ها دارند زیرا با ایجاد بستر لازم شرایط را طوری فراهم کردند تا همکاران ما ۲۲۳ روز را در محیط متلاطم دریا و اقیانوس ها برای کشور افتخار آفرینی کنند.
امیر دریادار دوم شفقت تصریح کرد: یکی از مولفه های ارزشمند این ماموریت انجام آن توسط ناوشکن تمام ایرانی دنا بوده است که با علم و دانش بومی افسران فارغ التحصیلان این دانشگاه و سایر دانشگاههای داخل کشور و شرکتهای دانش بنیان به نتیجه رسید.
گفتنی است در ناوگروه ۸۶ تعداد ۲۰ از نیروهای حاضردر آن از مازندران و فارغ التحصیلان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی بودند.
انتهای پیام
نظرات