به گزارش ایسنا، روزنامه نیویورکتایمز به نقل از تحلیلگران نظامی گزارش داد که با وجود امتناع اوکراین از اعلام تلفاتش در ضدحملات، احتمالاً نیروهای این کشور متحمل تلفات سنگینی شدهاند.
در این گزارش آمده است که احتمالاً حملات نیروهای نظامی اوکراین به سنگرها، پناهگاههای زیرزمینی و میدانهای مین روسیه تلفات سنگینی به این نیروهای اوکراینی وارد کرده باشد.
نیویورکتایمز تصریح کرد که با وجود تلفات انسانی و خسارات تسلیحاتی تأیید شده، اوکراین هنوز ادعای دستاورد بزرگی در این ضدحملات نداشته است.
بر اساس این گزارش، اوکراین پس از یک هفته نبرد با نیروهای آموزشدیده در غرب و تسلیحات و تجهیزاتی که به تازگی از کشورهای غربی دریافت کرده، تنها توانست هفت روستای کوچک را از کنترل نیروهای روسیه خارج کند.
وزارت دفاع روسیه هم اعلام کرد که سربازان اوکراینی از چهارم ژوئن در اجرای ضدحمله خود علیه مواضع روسیه به مشکل خورده و متحمل خسارات انسانی و تسلیحاتی شدهاند. سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در ششم ژوئن گزارش داد که اوکراین تنها در سه روز، ۳۷۱۵ تن از سربازان خود را در نبرد با نیروهای روسیه از دست داد.
خبرگزاری تاس به نقل از خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد که غرب نیز اذعان کرده تلفات نیروهای اوکراینی در این جنگ چشمگیر بوده است.
درعینحال، روزنامههای پولتیکو و نیویورکتایمز در گزارشهایی مجزا به نقل از تحلیلگران جنگ اوکراین اعلام کردهاند که سرنوشت کمکهای آتی غرب به کییف، به نتیجه ضدحملهای بستگی دارد که اوکراین از ماهها پیش در تدارک آن بوده است.
اگر اوکراین نتواند دستاورد چشمگیری از این ضدحملات کسب کرده و آن را در قالب نوعی پیروزی معرفی کند، احتمال دارد که کمکهای تسلیحاتی غرب که از آغاز حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ این کشور را سر پا نگه داشته، قطع شود.
نیویورکتایمز در گزارش خود اظهار کرد که غرب تنها در صورتی ضدحملات اوکراین را موفقیتآمیز قلمداد خواهد کرد که یا مناطق کلیدی که در خلال جنگ به کنترل روسیه درآمده، پس گرفته شود؛ یا اینکه ضربهای «مهلک» به روسیه وارد شود که کرملین را وادار به بازنگری در ادامه جنگ کند.
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین خواستار پسگرفتن تمامی مناطقی است که روسیه در این جنگ یا حمله قبلی در سال ۲۰۱۴ ضمیمه خاک خود کرده است. چهار منطقه «زاپوریژیا، دونتسک، لوهانسک و خرسون» که بخشی از خاک اوکراین محسوب میشوند، در اواخر سال ۲۰۲۲ با برگزاری همهپرسی توسط نیروهای روسیه، به خاک این کشور ضمیمه شدند. روسیه در سال ۲۰۱۴ نیز شبهجزیره کریمه را به خاک خود الحاق کرد. کرملین اما میگوید صلح زمانی ممکن خواهد بود که اوکراین به کشوری بیطرف بدل شده، قید عضویت در ناتو و اتحادیه اروپا را زده و حاکمیت روسیه بر مناطق تصرفشده را به رسمیت بشناسد.
انتهای پیام
نظرات