نسرین کریمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه منطقه کهن منجنیق آثار نهفته کاووش نشده و پنهان بسیاری دارد گوشزد کرد: در صورت جادهسازی آثار تاریخی کشف نشده متعددی از محوطه باستانی منجنیق در معرض تهدید و نابودی قرار میگیرند.
وی گفت: ایجاد جاده در محوطه باستانی منجنیق تبعات بسیاری دارد و بیم آن میرود که آثار تاریخی منجنیق در معرض خطر جدی قرار بگیرند زیرا از نظر فرهنگی، تاریخی و باستانشناسی آثار کشف نشده فوقالعاده دارای اهمیت هستند که ممکن است با کشف آنها به داشتههای علمی و تاریخی ما هم اضافه شود.
او با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم در حریم محوطه باستانی منجنیق جادهکشی شود، تاکید کرد: حفظ و نگهداری محوطه باستانی منجنیق وظیفه تمامی دستگاههای اجرایی و مردم است چراکه باید این میراث گرانبها حفظ شود.
این دوستدار میراث فرهنگی بیان کرد: اجرای طرح جادهکشی به رغم داشتن ثاثیر مثبت در رشد و ارتقای شاخصهای عمرانی و آبادانی منطقه به دلیل وجود پیامدهای احتمالی در خصوص وارد کردن خسارات به آثار تاریخی و فرهنگی این محوطه موجی از نگرانی را در میان متخصصان و کارشناسان از منظر علمی و دوستداران فرهنگ و تاریخ کشور ایجاد کرده است.
وی با اشاره به مکاتبه با شورای این شهرستان در این خصوص گفت: جوابیه شورای شهر عجیب بود زیرا اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مجوز ساخت جاده در حریم این محوطه را به شورای شهرستان داده است.
کریمی با تاکید بر اینکه دوستداران میراث فرهنگی مخالف اجرای هر گونه پروژهای در اطراف محوطه باستانی منجنیق هستند نیز عنوان کرد: از افرادی که این تصمیم را گرفتهاند باید سؤال کنیم که آیا نگاه ما در آغاز نباید به سرانجام باشد؟
در همین باره:
دستدرازی حفاران غیرمجاز به محوطه باستانی «منجنیق»
کاوش و حفاری در منطقه «منجنیق» باغملک لازم است
انتهای پیام
نظرات