رضا احمدی در گفتوگو با ایسنا، درباره احداث بندهای خاکی و رسوبگیر و بندهای آبخوانداری در شهرستان طارم، اظهار کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان طارم و نحوه قرارگیری روستاها، وقوع سیل موجب ایحاد خسارات میلیاردی در روستاها و اراضی کشاورزی میشود که احداث بندهای خاکی و رسوبگیر در کاهش این خسارات موثر خواهد بود.
وی افزود: برای جلوگیری از ایجاد خسارت در زمان سیل اقدام به ایجاد بندهای خاکی و رسوبگیر در شهرستان طارم کردهایم و در برخی مناطق همچون آببر، هزاررود، کهیا و ... بندهای خاکی ایجاد شده است و مناطقی همچون بخش چورزق، گیلوان، آببر، انذر، ولیدر، شیت، تشویر، بندرگاه و ... نیز نیاز به ایجاد بند دارند که با تامین اعتبار لازم اقدامات لازم شروع خواهدشد.
این مسئول تصریح کرد: ایجاد بندهای خاکی و رسوبگیر و بندهای آبخوانداری یکی از خواستههای مردم و منابعطبیعی شهرستان طارم است زیرا به دلیل فرسایش خاک در زمان سیل و برای احیای جنگلها و جلوگیری از ایجاد رسوب نیاز به احداث بندهای آبخوانداری دارد که با تامین اعتبار انجام خواهد شد.
رئیس اداره منابعطبیعی و آبخیزداری شهرستان طارم خاطرنشان کرد: با توحه به رویکرد دولت در راستای توجه و اختصاص اعتبار به بخش آبخیزداری انتظار داریم که این موضوع در سطح شهرستان نیز پیگیری شود تا بندهای آبخوانداری و آبخیزداری جهت کاهش خسارت به روستائیان و کشاورزان شهرستان طارم که مهد زیتون و کشاورزی است، احداث شود و قطعا این کار در رونق کشاورزی و تولید در شهرستان تاثیر خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات