• دوشنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402032213975
  • خبرنگار : 50604

کارشناس هواشناسی گلستان:

مردم گلستان آماده تحمل گرمای بیش از ۴۰ درجه باشند

مردم گلستان آماده تحمل گرمای بیش از ۴۰ درجه باشند

ایسنا/گلستان کارشناس هواشناسی گلستان با اشاره به اینکه روزهای سه شنبه و چهارشنبه گرمترین روزهای این هفته است، گفت: دمای هوا در این دو روز به بالای ۴۰ درجه خواهد رسید.

سمیه ملاحی صبح دوشنبه  در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از امروز دوشنبه ۲۲ خرداد تا روز چهارشنبه به واسطه حاکمیت سامانه کم فشار غالبا جوی آرامی را در استان همراه با روند افزایشی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه انتظار می رود روز سه شنبه و چهارشنبه گرمترین روزهای هفته را سپری کنیم، ادامه داد: دمای هوا در روز سه شنبه در بیشتر مناطق استان به ۴۰ درجه سانتی گراد  و بالاتر خواهد رسید و روز چهارشنبه در نقاط غربی استان کاهش دمای سه تا پنج درجه ای را خواهیم داشت.

کارشناس هواشناسی گلستان با اشاره به اینکه در روز چهارشنبه در نیمه شرقی استان روند افزایشی دما مورد انتظار است، گفت: امروز با توجه به عبور امواج ناپایدار سطوح میانی جو، افزایش ابر و باران های پراکنده را در سطح استان انتظار داریم.

به گزارش ایسنا،۱۵۶ ایستگاه و سامانه هواشناسی از انواع مختلف شامل "سینوپتیک، اقلیم شناسی، باران‌سنجی، جاده‌ای، جو بالا، باران سنجی خودکار و پایش گرد و غبار" در استان گلستان فعال است.

گلستان با گستره افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع و برخورداری از هشت اقلیم از ۱۴ اقلیم برتر آب و هوایی از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی، از غرب با مازندران و از شمال با ترکمنستان همسایه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha