• دوشنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1402032213849
  • خبرنگار : 71604

پرواز آزمایشی هواگرد هایپرسونیک «پنتاگون»

پرواز آزمایشی هواگرد هایپرسونیک «پنتاگون»

یک شرکت استرالیایی در حال کار کردن روی اولین پرواز آزمایشی هواگرد هایپرسونیک خودران «پنتاگون» است.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، با ابتکار «واحد نوآوری دفاع آمریکا»(DIU)، نمونه آزمایشی یک وسیله هوایی نقلیه کروز هایپرسونیک جدید می‌تواند در تابستان آینده به پرواز درآید.

هواگرد آزمایشی پرسرعت «دارت اِی‌ای»(Dart AE) پس از اعطای قرارداد ساخت نمونه اولیه از سوی واحد نوآوری دفاع آمریکا، توسط شرکت استرالیایی «هایپرسونیکس لانچ سیستمز»(Hypersonix Launch Systems) در حال ساخت است.

دارت اِی‌ای، یک فناوری مبتنی بر موتور «اسکرم‌جت»(Scramjet) به طول سه متر و وزن ۳۰۰ کیلوگرم است که براساس آنچه در وب‌سایت شرکت نوشته شده، می‌تواند به سرعت ماخ هفت برسد. ماخ یک، سرعت صوت است که در سطح دریا به حدود ۱۲۳۵ کیلومتر در ساعت می‌رسد. هایپرسونیک صوت به طور کلی به پروازی اطلاق می‌شود که به سرعت ماخ پنج یا بالاتر می‌رسد.

مجله «C۴ISRNET» گزارش داد که این وسیله نقلیه اکنون می‌تواند در اوایل تابستان آینده به عنوان بخشی از تلاش‌های پنتاگون برای افزایش سرعت آزمایش پرواز هایپرسونیک آماده شود.

واحد نوآوری دفاع آمریکا که زیر نظر وزارت دفاع این کشور فعالیت می‌کند، خود را سازمانی می‌داند که بر سرعت بخشیدن به پذیرش فناوری تجاری و حل کردن چالش‌های عملیاتی در سرعت و مقیاس تمرکز دارد.

پنتاگون در حال پیگیری پژوهش و توسعه برنامه‌های دفاعی هایپرسونیک است. واحد نوآوری دفاع به عنوان بخشی از این طرح، پروژه «HyCAT» را اجرا کرده است که فرصت‌هایی را برای شرکت‌های تجاری ایجاد می‌کند تا وسایل نقلیه آزمایشی قابل استفاده مجدد و کم‌هزینه را ابداع کنند و فشار وارده بر منابع وزارت دفاع را کاهش دهند.

سرهنگ دوم «نیکلاس استپ»(Nicholas Estep)، مدیر پروژه HyCAT در مصاحبه با C۴ISRNET گفت که واحد نوآوری دفاع در حال اصلاح کردن جزئیات ماموریت، از جمله شرایط پرواز، شرکت ارائه‌دهنده پرتاب و مکان اولین پرواز کاملا یکپارچه و مستقل دارت اِی‌ای در سال آینده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha