دکتر سجاد پاکزاد، در نشست با رئیس و معاونان سازمان جهاددانشگاهی استان، به ماموریت و چشمانداز خطیر دانشگاه هنر اسلامی اشاره کرد و افزود: رسالت ما در این دانشگاه بسیار سنگین بوده و باید در راستای این رسالت و پیشرفت روافزون این دانشگاه تلاش مضاعفی صورت گیرد.
پاکزاد، در ادامه به فعالیت دانشکدههای منحصر بفرد از جمله دانشکدههای «های تک» و «چندرسانهای» در دانشگاه هنر اسلامی تبریز اشاره کرد و افزود: دانشکده چند رسانهای در زمینههای مختلف حوزه رسانه و چند رسانهای فعالیت میکند و تاکید رهبر معظم انقلاب بر اهمیت فضای مجازی و لزوم برنامهریزی اساسی در این حوزه، رسالت این دانشکده را بیش از پیش سنگین میکند.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز، همچنین به فعالیت دانشکدههای فرش، حفاظت آثار فرهنگی، هنرهای تجسمی، هنرهای صنایع، طراحی و معماری و شهرسازی در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: برای اولین بار در کشور این دانشگاه اقدام به تدوین و معرفی رشته دکترای معماری اسلامی نموده که در حال حاضر سایر دانشگاهها اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته میکنند.
وی ادامه داد: دانشگاه هنر اسلامی از منظر کالبدی و فیزیکی پیشرفتهای چشمگیری داشته است و در این راستا درگذشته زحمات و تلاشهای زیادی برای توسعه این دانشگاه کشیده است که قابل تقدیر است. اما از منظر چشم انداز و اهداف متعالی مورد نظر، دانشگاه با رسالت اصلی خود فاصله زیادی دارد و نتوانسته است آنچنان که باید و شاید تاثیرگذاری مثبتی بر روی فرهنگ هنر استان داشته باشد. لذا دانشگاه باید با بازیگران عرصه فرهنگ و هنر استان همکاری و رابطه تنگاتنگ برقرار کند تا به سمت چشم انداز مورد نظر حرکت کند.
پاکزاد، خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که ما را در دانشگاه هنر اسلامی دلگرم میکند این است که ۲۰ درصد از دانشجویان شاغل در دانشگاه در کارگاههای کارآفرینی و مهارت که توسط دانشگاه ایجاد شده مشغول به تحصیل هستند و خودشان نسبت به تولید و فروش محصولات هنری خود اقدام می کنند.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز، در ادامه با تاکید بر همکاری بین بخشی و ایجاد تعامل مثبت و سازنده در حوزههای مختلف بین دانشگاه هنر اسلامی و جهاد دانشگاهی استان، استفاده از ظرفیتهای طرفین را برای تحقق اهداف و چشم اندازهای هر دو سازمان مثبت دانست و افزود: تنوع فعالیتهای شاخص در مجموعه جهاددانشگاهی استان در حوزههای مختلف علمی فرهنگی و آموزشی نشان میدهد که پشت این حرکتهای اساسی یک مجموعه تفکر جهادی، خوش فکر و حرفه ای وجود دارد.
وی همچنین بر شناسایی ظرفیتهای طرفین در جهت حرکت به سمت چشم اندازهای مورد نظر خود که در گذشته خیلی به آنها توجه شایانی نشده است، تاکید کرد.
جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی به دنبال توسعه دفاتر خود در دانشگاههای استان است
مهندس علی اصغر فاتحی فر، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجانشرقی نیز در این نشست، با تشریح فعالیتهای بخشهای مختلف این نهاد انقلابی اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان به دنبال توسعه دفاتر خود در دانشگاههای استان بوده و در این راستا تعامل با دانشگاه صنعتی سهند، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دانشگاه هنر اسلامی در برنامههای توسعه جهاددانشگاهی قرار دارد که در دانشگاه سهند و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان اقدام به ایجاد دفتر کرده و در صورت همکاری دانشگاه هنر اسلامی نیز آمادگی خود را برای ایجاد دفتر در دانشگاه هنر اسلامی اعلام میکنیم تا بتوانیم همکاریهای بین این دو مجموعه را توسعه دهیم.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت دانشکده چند رسانهای در دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: جهاددانشگاهی با تحلیل و بررسی فضای عمومی جامعه در جریانات اخیر به این نتیجه رسید که بخشی از عوامل مرتبط با شکلگیری جریانات و اغتشاشات در جامعه ناشی از فقر سواد رسانه در بین اقشار مختلف جامعه است، لذا معاونت فرهنگی سازمان در این زمینه طرح جامعی با عنوان طرح ارتقای سواد رسانهای در بین اقشار مختلف از جمله دانشجویان و دانشآموزان به شورای فرهنگ عمومی استان ارائه داد و همزمان برنامههای اجرایی خود را برای تربیت مربی سواد رسانهای شروع کرده و خوشبختانه هم آقای استاندار و هم امام جمعه محترم تبریز از این طرح حمایت کردند و ما در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی به دنبال ارائه طرح جامعی به جهاد دانشگاهی کشور هستیم که بتوانیم این طرح را به صورت کشوری اجرا کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به فعالیت دانشکده چند رسانهای در دانشگاه هنر اسلامی تبریز میتوانیم از ظرفیتهای مختلف از جمله اساتید و متخصصین این دانشکده در این طرح استفاده کنیم.
فاتحی فر، با اشاره به تاکیدات و هوشمندی فوق العاده مقام معظم رهبری در شناسایی و ارائه راهبردهای کلان اجرایی در زمینههای مختلف و مشکلات کشور اظهار کرد: ما اگر در راستای فرمایشات معظمله حرکت میکردیم مطئمنا امروز این مشکلاتی که در عرصههای مختلف جامعه وجود دارد را نداشتیم.
همچنین در این نشست معاونان سازمان جهاددانشگاهی استان به تشریح فعالیتهای بخشهای مختلف خود پرداخته و طرفین نسبت به همکاریهای دوجانبه و عقد تفاهمنامه همکاری تاکید کردند.
انتهای پیام
نظرات