به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران؛ "حلیا سادات حسینی" در همایش گرامیداشت هفته محیط زیست که صبح امروز به میزبانی منطقه ٩ برگزار شد، با بیان اینکه متاسفانه اولین میزان تولید پسماند در شهر تهران مربوط به پلاستیک است تصریح کرد: گرچه ما خادمان شهروندان در شهرداری تهران هستیم اما این مهم بار هزینه ای بسیار زیادی را برای شهرداری تهران در پی داشته در حالی که قطعا هزینهای که صرف مدیریت پسماند پلاستیک میشود را میتوان به موارد دیگر که بر کیفیت خدمات رسانی شهروندان اثرگذاری بیشتری داشته باشد اختصاص داد.
حسینی به استراتژی مدیریت پسماندهای پلاستکی اشاره کرد و گفت: کاهش در مبداء، استفاده مجدد بازیافت پلاستیک و بازیافت شیمیایی از جمله مواردی است که در این استراتژی مورد توجه است اما آیا ما در گام نخست که همان کاهش در مبداء است به درستی عمل کرده و موفق بودهایم؟ اگر پاسخ این سوال منفی است نشاندهنده آن است که مشارکت شهروندان را در این زمینه نداشتهایم و میطلبد همت مضاعفی در مسیر آگاهسازی شهروندان و همراه کردن آنها از سوی شهرداری و سازمانهای ذینفع صورت پذیرد.
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران به عمر مفید دو تا سه بار مصرف یک کیسه پلاستیکی در زندگی روزمره ما شهروندان اشاره کرد و اظهار کرد: که در تکنولوژیهای جدید ما کیسههای زیست تخریبپذیری داریم که در مجاورت قارچهای مخصوص به خود اگر قرار بگیرند طی حدودا ۵ ماه به چرخه طبیعت بازمیگردند.
حسینی در ادامه از اجرای طرح کاهش مصرف پلاستیک در میادین میوه و تره بار و فروشگاه شهروند از پایان خرداد ماه تا پایان تیرماه خبر داد و گفت: بر این اساس این طرح در ۵ میدان میوه و تره بار و ۵ فروشگاه شهروند در سطح شهر تهران عملیاتی خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات