به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه حجت الاسلام و المسلمین رضا کلاهکج اظهار کرد: این جلسه در راستای برنامهریزی و هماهنگی ستاد بزرگداشت دهه غدیر و ستاد برگزاری جشنواره ملی ذکر برگزار شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بر لزوم برگزاری هر چه باشکوهتر دهه غدیر تاکید کرد و گفت: تشکیل ستاد بزرگداشت دهه ولایت و امامت در خوزستان با تاکید بر نقش و جایگاه ولایت تشکیل گردیده و برنامهریزیهای مختلفی در راستای اجرای برنامههای متنوع صورت گرفته است.
وی به جشنواره ملی ذکر اشاره کرد و گفت: جشنواره ملی ذکر در رشتههای شعر و داستانک (حداکثر۱۵۰ کلمه) با دعوت از علاقهمندان، نویسندگان و شاعران سراسر کشور برای مشارکت در این رویداد معنوی و ادبی برگزار شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان خاطرنشان کرد: موضوعات این جشنواره شامل نماز، مسجد و محراب، آیه ۵۲ سوره حاقه، ذکر و دعا است.
وی با اشاره به تعیین تاریخ برگزاری اختتامیه جشنواره ملی ذکر در ایام غدیر افزود: این جشنواره توسط شورای اقامه نماز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با مشارکت معاونت قرآن و عترت اداره کل، ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خوزستان و به میزبانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر برگزار شد.
در ادامه بهرامی، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر، اظهار کرد: فراخوان جشنواره ملی ذکر در آبان ماه سال گذشته در سراسر کشور اطلاعرسانی شد بیش از ۲۶ استان در این جشنواره شرکت کردند.
وی ادامه داد: ۳۰۰ اثر از ۱۶۰ شاعر و نویسنده به دبیرخانه جشنواره ارسال گردید که هشت نفر به عنوان برگزیده انتخاب شدند که در اختتامیه از آنها تجلیل میشود.
سپس یوسفی، دبیر ستاد اقامه نماز خوزستان، اظهار کرد: در برنامههای بزرگداشت دهه غدیر که از هشت تیر آغاز و تا ۱۸ تیر ۱۴۰۲ ادامه دارد پیشنهاداتی در حوزه برگزاری جشنهای ویژه ایام غدیر مطرح شده است. از جمله چند جشن مفصل در اهواز و شهرستان ها خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: همچنین ۲ کلیپ ویژه ایام غدیر تهیه میشود که در سطح ملی و استانی پخش گردد.
در ادامه امین سپهریان، معاون هنری و سینمایی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، گفت: اجرای نمایش خیابانی با موضوع غدیر در ۱۰ نقطه اهواز، برگزاری جشن خیابانی در اکثر شهرستانها، برگزاری شب شعر بزرگ غدیر به همراه موسیقی سنتی با موضوع ولایت و امامت، برگزاری نمایشگاه و نقاشی با موضوع غدیر، تولید نماهنگهای مختلف، برگزاری نمایشگاه خوشنویسی، تجلیل از هنرمندان شاخص سادات و... از جمله برنامههای دهه غدیر به شمار میرود.
سپس مدیر ستاد اقامه نماز استان خوزستان با اشاره به لزوم برگزاری برنامههای مختلف ترویجی در حوزه ارزشهای دینی گفت: از کارهای ابتکاری در حوزههای مختلف دینی استقبال میکنیم.
سید موسی بلادیان بهبهانیپور با بیان اینکه در اجرای برنامههای مختلف باید به دنبال اجرای برنامههای تاثیرگذار باشیم گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از توانمندی و امکانات خوبی برخوردار است که مروج دین، نماز، امامت و ولایت باشد.
وی حجاب را از واجبات دین دانست و خاطرنشان کرد: بحث حجاب را نباید انکار کرد و از واجبات دین اسلام است و باید مبلغ آن باشیم.
بلادیان بهبهانیپور دفاع از ولایت و امامت را راه حضرت فاطمه زهرا (س) عنوان کرد و گفت: همه دستگاههای اجرایی استان به ویژه نهادهای متولی در این مسیر برنامهریزی داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات