وحید شعبانی با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تلاش هستیم با راهاندازی خانههای هلال در سراسر استان خوزستان، زمینه را برای گسترش آموزشهای همگانی امداد و کمکهای اولیه و آمادگی در برابر مواجهه با مخاطرات در مناطق کمتر برخوردار و افزایش میزان تابآوری اجتماعی دربرابر بلایای طبیعی و غیرطبیعی را فراهم کنیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: ۵۸ خانه هلال شهری و ۱۳۹ خانه هلال روستایی در استان خوزستان فعالیت دارند که همه ارکان این مراکز از نیروهای داوطلب انتخاب و همه اقدامات توسط اعضا و داوطلبان برنامهریزی و اجرا میشود. در این خانهها که به مثابه یک شعبه کوچک هلال احمر هستند، واحدهای جوانان، امداد و نجات، آموزش و داوطلبان به ارائه خدمات گوناگون عام المنفعه و بشردوستانه میپردازند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان عنوان کرد: سوانحی که در سالهای اخیر در استان خوزستان تجربه شده است از نظر گستردگی حوزه جغرافیایی نشان داده که مشارکت جوامع محلی در بهبود عملکرد دستگاههای امدادرسان بسیار تاثیرگذار و مثمر ثمر است.
شعبانی در ادامه مهمترین اقدامات خانههای هلال را جذب اعضای داوطلب، آموزش و سازماندهی اهالی هر منطقه عنوان کرد و افزود: خانه هلال پلی ارتباطی است که میتواند تسهیلگری موثری در تأمین نیازهای اقشار آسیبپذیر و محرومان داشته باشد و فرصت مناسبی برای خدماترسانی به ساکنان مناطق حاشیه شهرها و روستاهای صعب العبور و کمتر برخوردار فراهم آورد.
انتهای پیام
نظرات